• Proizvodi
 • Saveti
 • Recepti
 • Prodavnice
 • Naša priča
 • Kontakt
0
Kategorije
0
Korpa
Prijavi se
Bio Spajz
/Lekoviti dodaci
/
Trifala čurna 120 g Goodcare Pharma
  Šifra: 1435001

  Trifala čurna 120 g Goodcare Pharma

  752 RSDkom

  Robna marka: Goodcare Pharma Zemlja porekla: Indija Pakovanje: g

  o proizvodu

  Dodatak ishrani, za čišćenje organizma. Trifala je svakako jedna od  najpopularnijih biljnih formula u Indiji. Ona predstavlja efikasan laksativ, koji istovremeno ojačava organizam. Fiziologija vegetarijanaca ne može da toleriše snažne laksative.  Zbog svoje izuzetne hranljive vrednosti, trifala na jedinstven način čisti i detoksikuje najdublje nivoe organizma, bez iscrpljivanja telesnih rezervi. Ovo je čini jednim od nadragocenijih biljnih preparata u svetu.

  svojstva

  Biljke od kojih se pravi trifala imaju veliku snagu koja se upotrebom ovog proizvoda prenosi na nas i postaje deo našeg zaštitnog potencijala. Tri ploda koja su sadržana u trifali (haritaki, amalaki i bibhitaki), odgovaraju trima osnovnim principima ajurvedske medicine (tri doše).

  Trifala čurna: deluje pozitivno na konstipaciju i lenja creva, čisti i tonira gastro-intestinalni trakt, detoksikuje čitavo telo, poboljšava varenje i upijanje hrane, poboljšava cirkulaciju, smanjuje visok krvni pritisak, korisna je kod poremećaja jetre i žuči, deluje kao ekspektorant i ispravlja divertikulozis, veoma je delotvorna kod ulcerativnog kolitisa i sindroma iritiranih creva, snažno  je protivupalno i antivirusno sredstvo, kada se uzima tokom dužeg vremena pomaže smanjenju preterane telesne težine.

  sastojci

  Amalaki, bibitaki, haritaki.