• Proizvodi
 • Saveti
 • Recepti
 • Prodavnice
 • Naša priča
 • Kontakt
0
Kategorije
0
Korpa
Prijavi se
Bio Spajz
/Lekoviti dodaci
/
Ulje četiri lopova 30 ml Eterika
  Šifra: 1212081

  Ulje četiri lopova 30 ml Eterika

  936 RSDkom

  Robna marka: Eterika Zemlja porekla: Indija Pakovanje: ml

  o proizvodu

  Očistite organizam, podignite imunitet i ojačajte vitalnost. Vrlo je efektno kod prehlade, gripa, bronhitisa, upale pluća, upale grla.

  svojstva

  Opustite nerve i mišiće
  Brojni eksperimenti dokazali su da je formula ulja četiri lopova izrazito antibakterijska, antivirusna i antiseptička i da stimuliše imunitet, kardiovaskularni i respiratorni sistem. Jača odbrambeni mehanizam protiv virusa i mikroorganizama svih vrsta, prirodnih ili razvijenih u laboratoriji.
   
  Ova mešavina terapeutskih esencijalnih ulja ispitivana je na Državnom univerzitetu "Veber"  da bi se utvrdila jačina njihovih antimikrobnih svojstava. Utvrđeno je da ulje četiri lopova uništava 99,96% mikroorganizama koji se šire vazduhom. Pomaže da se telo zaštiti od bolesti kao što su grip, prehlada, upala sinusa, bronhitis, upala pluća, upala grla, i drugo.

  sastojci

   Mešavina eteričnih ulja karanfilića, cimeta, limuna, eukaliptusa i ruzmarina.

  za one koje žele da znaju više

  "Lopovi" su zapravo bili prodavci i trgovci začinima. Iz Indije su uvozili začine, uključujući cimet i karanfilić. Kad je izbila crna kuga, celokupna međunarodna trgovina i transport u potpunosti su prekinuti. Nesposobni da obavljaju legalne poslove, ovi trgovci su brzo ostali bez novca i morali su da nađu način da prežive.