• Proizvodi
 • Saveti
 • Recepti
 • Prodavnice
 • Naša priča
 • Kontakt
0
Kategorije
0
Korpa
Prijavi se
Bio Spajz
/Zdravi napici
/
Vino Cuvee 0.75 l Jokić
  Šifra: 1436004

  Vino Cuvee 0.75 l Jokić

  1,649 RSDkom

  Robna marka: Jokić Zemlja porekla: Hrvatska Pakovanje: l

  o proizvodu

  Vrhunsko vino kzp. Primorska Hrvatska. Berba 2014. Crveno vino. Suvo. Alkohol: 14.0 % vol.

  svojstva

  Kad se poželimo eksperimentisanja i igre sa vinom, onda uzmemo malo Cabernet sauvignona, Shiraza i Merlota, što iz inoks tankova što iz barik burića i – eto ga naš ljubimac Cuvee. Finese su rezultat berbe, a bazu ove kreacije uvek čini zreo i kompleksan miris, pravi vrtlog voćnih (crna ribizla, šljiva, borovnica...), začinskih (biber, muškatni oraščić, vanila, slatki koren) i herbalnih aroma (menta, paprika), uz note kože, crne čokolade, kedrovine, tosta i dima.

  Raskoš mirisa nastavlja se i na ukusu, kojem čvrsti, zreli i dobro integrisani tanini, zajedno sa svežim kiselinama, daju veliku postojanost. Ispod sloja elegancije pojavljuje se izuzetna snaga ovog vina, zapečaćena intenzivnom završnicom voćno-začinskog karaktera.

  Naš Cuvee namenjen je onima sa dovoljno samopouzdanja ili onima koji bi da ga izgrade; onima koji znaju šta hoće od sebe, od vina, od života... 
  Uz klasiku ili neki laganiji džez sve će biti mnogo jasnije, a ako se posle starih, jakih sireva, pasta sa jačim crvenim sosevima, pečenog mesa, domaćih kuvanih jela i roštilja dođe do čokoladnih dezerata, onda više neće biti važno. Može da ide i do harmonike i biće OK. Naš Cuvee ima mnogo dobrih drugara.