• Proizvodi
 • Saveti
 • Recepti
 • Prodavnice
 • Naša priča
 • Kontakt
0
Kategorije
0
Korpa
Prijavi se
  Šifra: 587004

  Ženski čaj 20 g

  Proizvod nije u ponudikom

  Robna marka: Stara planinska riznica Zemlja porekla: Srbija Pakovanje: 20 g

  Ženski čaj veoma blagotvorno deluje na organizam žena svih uzrasta. Pomaže kod bolnih i neredovnih menstruacija, kod jakih krvarenja i odliva i svih vrsta infekcija genitalnih organa. 

  primena:
  Kod problema sa ciklusom koji su izraženi u vidu bolnih menstruacija, pojave ugrušaka, produženih menstruacija, čaj piti po potrebi 3 – 5 šolja dnevno.
  Kod veoma izraženih tegoba, kao što su jaka krvarenja, odlivi, veoma jaki bolovi praćeni mučninom i nesvesticom, udarna doza su 3 šolje čaja na svaki sat, a ostatak dana treba piti po redovnom režimu. Čaj piti za vreme trajanja ciklusa.
  U vreme prelaznog perioda, ili perioda dobijanja prvih menstruacija, čaj koristiti po redovnom režimu za vreme, koji dan pre i posle ciklusa.
  Kod steriliteta svakog dana piti 1 šolju čaja dnevno, a u toku ciklusa i ovulacije 3 -5 šolja dnevno.
  S obzirom  da još uvek nije ispitano dejstvo čaja tokom trudnoće, u slučaju eventualnih krvarenja, u ovom periodu ne preporučujemo njegovo korišćenje.

  način pripreme:
  U 200 ml hladne vode potopiti 1 supenu kašiku čaja, poklopiti i ostaviti da provri. Ostaviti da odstoji od 15-30 minuta. Procediti i piti od 1-5 šolja dnevno.

  • o proizvođaču:
  Stara Planinska Riznica, konačno je otvorila svoja vrata tajni. Delotvnorna svojstva lekovitih trava prenela je u tradicionalne recepte pripremljene sada samo za Vas.
  Proizvodi Stare Planinske Riznice prave se u Srbiji, od čistih, prirodnih ekstrakata staroplaninskih trava. Ne sadrži veštačke boje i konzervanse.


  pakovanje od 20 g
  zemlja porekla: Srbija