Začini i dodaci

Sortiraj

Mitoku

Vasabi začin u prahu - ljuti ren 25 g Mitoku
660,00 RSD

Kažu da vasabi daje "udarac" u sušiju. Koren ove male zelene biljke cenjen je zbog svog žestokog ukusa.

Mitoku

Beli miso (organski proizvod) 250 g Mitoku
1.219,00 RSD

Miso je fermentisana pasta sojinih zrna, morske soli i gljivice kođi uz dodatak ječma ili pirinča. Ona se na Istoku proizvodi i koristi već 1300 godina. To je jedan od najzdravijih, najukusnijih i najprimenljivijih dodataka hrani. 

Sanaterra

Dodatak jelima mlin Mix kurkuma (organski proizvod) 80 g Sanaterra
285,00 RSD

Sušeno povrće, himalajska roze so, kurkuma.

Sanaterra

Dodatak jelima mlin Mix natural (organski proizvod) 80 g Sanaterra
267,00 RSD

Sušeno povrće, himalajska roze so u zrnu.

Paprika tucana ljuta
1.820,00 RSD / kg
Proizvedeno od začinske paprike bez dodataka.

Mitoku

Umeboši šljive 100 g Mitoku
836,00 RSD

Ukiseljene japanske umeboši šljive. Koriste se više od 2000 godina kao dodatak jelu, veoma popularan u Japanu. Fermentišu u zemljama ćupovima i do pet godina uz dodatak shiso lišća i morske soli. Koriste se kao slani začin u jelima od žitarica i mahunarki i za pripremu umaka i variva.

Bio Špajz

Gomašio - susamova so Bio Špajz
990,00 RSD / kg

Gomašio ili gomasio - susamova so.

Inventa Vita

Kupina prah 75 g Inventa Vita
1.238,00 RSD

Za 75 g, vakuumskom dehidratacijom dobijenog praha, upotrebljeno je oko 900 grama odabranih svežih plodova najvišeg kvaliteta.

Bio Špajz

Rogač u prahu (organski proizvod) 200 g Bio Špajz
395,00 RSD

Rogač u prahu je bogat prirodnim šećerima, kalijumom, kalcijumom i mineralima, alkalan je. Prirodno ne sadrži gluten. Koristi se kao čokolada.

Bez dodatog šećera

Sok od paradajza blagi 750 ml Dunst
324,00 RSD

100% sok od povrća. Pasterizovano bez konzervansa. Bez dodatog šećera.

Bio Špajz

Nutritivni kvasac (organski proizvod) 50 g Bio Špa
471,00 RSD

Poboljšava ukus jelima i daje divan sirast ukus.

Herbella

Beli luk u granulama 20 g Herbella
57,00 RSD

Beli luk je jedna od najstarijih uzgajanih biljaka. U kuvanju ima veoma rasprostanjenu primenu. Koristi se kao dodatak jelima od pasulja, boranije, u salatama, sosovima, uz ribu (naročito morsku), za pravljenje kobasica...