Dodaci jelima

Sortiraj

Mautner Markhof

Dižon senf 200 g Mautner Markhof
278,00 RSD

Dižon senf po originalnom receptu.

Mitoku

Umeboši pasta 100 g Mitoku
771,00 RSD

Pasta od fermentisanih slanih umeboši šljiva: čisti masnu jetru i otrove iz organizma, povećava imunitet i izdržljivost na stres, reguliše varenje i rad želuca, snažan antioksidans, usporava starenje.

SPM Stamenković

Agar Agar biljni želatin 30 g SPM Stamenković
111,00 RSD

Agarko za torte i kolače. Posno sredstvo za želiranje.

Malina Impex

Mleveni rogač 200 g Malina Impex
117,00 RSD

Rogač u prahu je bogat prirodnim šećerima, kalcijumom i mineralima, alkalan je. Koristi se kao čokolada. Kvalitet I.

Mitoku

Mugi miso (organski proizvod) 200 g Mitoku
785,00 RSD

Slana fermentisana pasta od ječma i soje. Generacijsko iskustvo je japanskom preciznošću i istrajnošću pretočeno u jednu kašičicu misa dnevno koja je dovoljna da pomogne vašem organizmu da dobrim varenjem dođe do velike količine energije, da bude zaštićen od bolesti ili da potakne Vaš organizam da nađe put izlečenja. Potpuno organski proizveden, od žitarica iz biološkog uzgoja, po brižljivo čuvanim recepturama Mugi miso nije hrana nego lek i prevencija. Proizvodi se u ograničenim količinama u radionici porodice Johsen.

Mitoku

Alge vakame 25 g Mitoku
476,00 RSD
Sušene morske alge vakame (wakame) - blagog ukusa, mekane teksture, neizostavni sastojak miso supa, odličan dodatak kuvanom povrću. Bogate su kalcijumom a sadrže i velike količine gvožđa, vitamina A, C, B3 i belančevina. Odlično utiču na detoksikaciju kao i na viskozitet krvi i visok krvni pritisak.

Mitoku

Alge hidžiki 25 g Mitoku
681,00 RSD

Hidžiki (hijiki) su tanke smeđe igličaste alge. Glavni snabdevač japanske firme Mitoku hidžiki algama je porodica Nišikava, koja je svoje tradicionalno ribarsko zanimanje zamenila specijalizacijom za sakupljanje i pripremu ove vrste algi. Rano proleće, kada hidžiki dostiže vrhunac svog ukusa, je idealno vreme za berbu. Alge se nakon berbe obrađuju tradicionalnom metodom, zatim se suše na suncu i  pakuju. Njihove grube crne niti postaju vrlo nežne ako se pravilno kuvaju. Hidžiki u sebi zadržavaju jak ukus okeana pa su zbog tog gorkastog ukusa vrlo cenjene.

Bio Špajz

Alge Arame 25 g Bio Špajz
485,00 RSD

Tanke, končaste alge blagog slatkastog ukusa koje se u jelima odlično kombinuju s korenastim povrćem, tofuom ili semenkama. Kako nemaju jednako intenzivan ukus kao druge alge, svojim prijatnim, blagim ukusom kao stvorene su za sve Vas koji želite da prvi put probate morsko povrće.

Mitoku

Alge kombu 25 g Mitoku
392,00 RSD

Kombu alge imaju široke debele listove poput celera, a beru se u hladnim morima južnog dela ostrva Hokaidoa. Crno smeđe su boje i specifičnog su ukusa. Kombu alge su glavni sastojak dašija (dashi) - tradicionalne japanske osnove za razne supe, pa su zbog toga i osnova japanske kuhinje. Pripremaju se kao prilog uz kuvane žitarice, mahunarke ili korenasto povrće jer olakšavaju njihovu probavu. Mogu se staviti u čajeve, kisela jela, začine, jela za grickanje i bombone.


PROIZVOD JE DODAT U KORPU
Image of product added to cart