• Proizvodi
  • Saveti
  • Recepti
  • Prodavnice
  • Veleprodaja
  • Naša priča
  • Kontakt
0
0
Korpa
Prijavi se
Bio Spajz/Recepti/Poslastice/ Zimska divota (pečene jabuke)

Zimska divota (pečene jabuke)

A evo i jednog mirisnog i ukusnog recepta koji će ugrejati i najhladnije zimsko popodne, a i vaš dom obojiti divnim mirisom.

•sastav:
4 veće jabuke, 4 kašike suvih pečenih pšeničnih klica, 4 kašike propečenih i samlevenih lešnika, 1 kašika suvog grožđa, 2 kašike vode, 1 kašika ječmenog slada, 1 kašika susamovog putera, kašičica cimeta.

način pripreme:
Potopite suvo grožđe u toploj vodi, da ogrezne. Ostavite da stoji oko pola sata a zatim izmiksajte vodu i grožđe. Zagrejte rernu na 180 stepeni. Propecite lešnike i sameljite ih. Jabuke operite i izdubite sredinu.
Izmešajte lešnike, izmiksano suvo grožđe, pšenične klice, ječmeni slad, puter od susama, cimet.
Stavite jabuke u rernu i pecite oko pola sata.

Online kupovina

Ostale stranice

    Bio Špajz - sva prava zadržana © 2021