Ulje nima 50 ml

Šifra: 1206014

 

624,00 RSD
- +
Vaša cena: 0.00RSD
Za više informacija možete nas kontaktirati putem e-mail adrese prodaja@biospajz.rs
Robna marka: Baidyanath
Zemlja porekla: Indija
Pakovanje: 50 ml

sastojci:
Ulje nima 100%.

svojstva:
Biljka nim je vrlo popularna jer efikasno smiruje nadraženu kožu i sprečava pojavu problema na koži. 
Nim ulje je korisno za negu kože jer otklanja nečistoće, uspostavlja ravnotežu vlažnosti i smanjuje posledice prevremenih bora. 
Biljka nim (Azadirachta indica) ima plodove slične maslinama, od kojih se pravi lekovito ulje. Biljka nim se najviše koristi za negu i lečenje kože. Ima protivupalno, antibakterijsko, antivirusno, antiseptičko i adstringentno delovanje (steže).

Pomaže kod mnogih kožnih oboljenja.
Nim ulje se koristi kao pomoćno lekovito sredstvo za hidrataciju i negu kože, tretiranje bora i vraćanje elastičnosti.
Ulje nima može se pomešati sa nekim baznim uljem (susamovim, kokosovim, bademovim,maslinovim) i to u sledećoj proporciji: jedan deo nimovog ulja na dva do tri dela baznog ulja.

• način upotrebe:

Isključivo za spoljnu upotrebu. Nanosi se lokalno, nežnim masažnim pokretima i ostavlja se da ga koža upije. Nim ulje se može pomešati sa nekim baznim uljem (susamovim, kokosovim, bademovim, maslinovim) i to u proporciji: jedan deo nim ulja i dva do tri dela baznog ulja. 


pakovanje od 50 ml
zemlja porekla: Indija

*Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, homeopati.
OR