Pržena kafa u zrnu I klase (organski proizvod) 200 g

Šifra: 2901005

 

330,00 RSD

Proizvod nije dostupan

Za dostupnost proizvoda i više informacija možete nas kontaktirati putem e-mail adrese internetprodavnica@biospajz.rs
Robna marka: Beyond
Zemlja porekla: Peru
Pakovanje: 200 g

Organska kafa vrhunskog ukusa, dobra za čoveka, dobra za prirodu! 100 % arabika 1. klase, ubrana u šumama na visinama preko 1800 m i sušena na suncu. Ova vrsta kafe je u svetu izuzetno cenjena i poznata po svom prefinjenom ukusu i balansiranoj kiselosti.

• sastojci:
100 % organska pržena kafa arabika.
Uslovi čuvanja: Posle otvaranja pakovanja preporučuje se čuvanje u zatvorenoj posudi na suvom, tamnom i hladnom mestu.


• svojstva:
Dobra za čoveka. Organska kafa je uzgajana bez upotrebe veštačkih đubriva, herbicida i pesticida koji se kod konvencionalno gajene kafe koriste u velikim količinama, a koji su štetni za naše zdravlje kao i za zdravlje radnika na plantažama. Ova kafa poseduje i Sertifikat pravedne trgovine koji garantuje odlične uslove rada za radnike na plantažama kafe, kao i da se deo profita od prodaje kafe ulaže u lokalne zajednice.
Fer ili pravedna trgovina je organizovani međunarodni pokret koji promoviše društveno odgovorno ponašanje u trgovini sa proizvođačima iz siromašnijih sredina i zemalja.

Dobra za prirodu. Organska kafa raste u svom prirodnom staništu, u senci drveća gustih šuma, za razliku od konvencionalne kafe za čije uzgajanje se šume seku da bi se posadile plantaže hibrida kafe otpornih na sunce što dovodi do narušavanja prirodnog ekosistema. Konzumiranjem organske kafe umesto konvencionalne vi doprinosite očuvanju planete.

pakovanje od 200 g
zemlja porekla: Peru
uvezeno iz: EU

*Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Informacije o proizvodima nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, homeopati.