Bagremov med 500 g Batinić

574,00 RSD
Za komad. PDV je uključen u cenu.
Proizvod je nedostupan.
Total:
574,00 RSD

Besplatna dostava za narudžbine iznad 5.000 RSD!

Rok dostave unutar Srbije je kroz 1-3 radna dana.

Naruči telefonom

064 6412721

Šifra proizvoda: 601006

Brend: Batinić

Zemlja porekla: Srbija

Pakovanje: 500.00 g

Svojstva

Sirov med.
Kristalizacija je prirodna osobina meda. Najjednostavniji način da ga vratite u tečno stanje: staviti teglu u toplu vodu, ali koja ne prelazi 45 C.

Geografska oznaka porekla - Vojvodina.

Sastojci

Med bagrem.
Alergen info: sastojci koji mogu da izazovu alergije ili intolerancije - polen.

Napomena

Med ne smeju koristiti deca mlađa od godinu dana.

Pogledajte još i...

Bio Špajz

Rogač u prahu (organski proizvod) 200 g Bio Špajz
395,00 RSD

Rogač u prahu je bogat prirodnim šećerima, kalijumom, kalcijumom i mineralima, alkalan je. Prirodno ne sadrži gluten. Koristi se kao čokolada.

Medivi

Shot refresh med sa dodatkom limuna i maline 12 g Medivi
50,00 RSD

100% prirodan energetski shot, energija, vitamini i minerali, detoks.

Lučar

Mleveni lan (organski proizvod) 100 g Lučar
146,00 RSD

Organski mleveni lan je odličan izvor nezasićenih masnih kiselina i dijetetskih vlakana.

Bio Špajz

Musli (organski proizvod) 400 g Bio Špajz
540,00 RSD

Bogata mešavina žitarica, orašastih plodova i suvog voća. Posno. 

Think green

Cejlonski cimet u prahu (organski proizvod) 90 g Think green
343,00 RSD

Organski cejlonski cimet u prahu.

Fortin

Ovsene mekinje 500 g Fortin
350,00 RSD

Ovsene mekinje vrhunskog kvaliteta.  A kvalitet 100 % ovas.

Strela

Leskovački mleveni ajvar 700 g Strela
1.299,00 RSD

Leskovački mleveni ajvar. Domaći bez konzervansa.

Roba na merenje

Blanširani badem listići
1.500,00 RSD / kg

Blanširani i tanko sečeni badem listići dodaju hrskavost i bogat ukus slatkim i slanim jelima.

Mitoku

Alge hidžiki 25 g Mitoku
681,00 RSD

Hidžiki (hijiki) su tanke smeđe igličaste alge. Glavni snabdevač japanske firme Mitoku hidžiki algama je porodica Nišikava, koja je svoje tradicionalno ribarsko zanimanje zamenila specijalizacijom za sakupljanje i pripremu ove vrste algi. Rano proleće, kada hidžiki dostiže vrhunac svog ukusa, je idealno vreme za berbu. Alge se nakon berbe obrađuju tradicionalnom metodom, zatim se suše na suncu i  pakuju. Njihove grube crne niti postaju vrlo nežne ako se pravilno kuvaju. Hidžiki u sebi zadržavaju jak ukus okeana pa su zbog tog gorkastog ukusa vrlo cenjene.