Bar brusnica 50 g Tref

Bez dodatog šećera

Ručno rađeno. Posno na vodi. Bez aditiva i dodatog šećera. Bez trans masti. 100% prirodni sastojci.

114,00 RSD
Za komad. PDV je uključen u cenu.
-
+
kom
Total:
114,00 RSD

Besplatna dostava za narudžbine iznad 5.000 RSD!

Rok dostave unutar Srbije je kroz 1-3 radna dana.

Naruči telefonom

064 6412721

Šifra proizvoda: 1322074

Brend: Tref

Zemlja porekla: Srbija

Pakovanje: 50.00 g

Svojstva

Prirodan izvor proteina: 15.3%
Desert na bazi žita sa brusnicom, produžene svežine.

Sastojci

Kandirana brusnica 11%, pšenično integralno brašno, sirovi lešnik, pečeni kikiriki, ovsene pahuljice, kornfleks, med.
Alergen info: Povremeno može sadržati tragove drugih orašastih plodova i deliće ljuske i jezgra voća.

Napomena

Čuvati na sobnoj temperaturi.

Nutritivne vrednosti

na 100g

Energetska vrednost (kj): 1844

Energetska vrednost (kcal): 441

Masti: 17 g

Zasićene masti: 3.2 g

Ugljeni hidrati: 53.8 g

Ugljeni hidrati (šećeri): 25.4 g

Vlakna: 4.9 g

Proteini: 15.3 g

So: 0.04 g

Pogledajte još i...

Lučar

Mleveni lan (organski proizvod) 100 g Lučar
146,00 RSD

Organski mleveni lan je odličan izvor nezasićenih masnih kiselina i dijetetskih vlakana.

Bio Špajz

Ovsena kaša sa komadićima čokolade (organski proizvod) 60 g Bio Špajz
137,00 RSD

Organska ovsena kaša. Posno, bogata vlaknima, izvor proteina, sa Vitaminom C, bez laktoze.

Sanaterra

Dodatak jelima (organski proizvod) 150 g Sanaterra
284,00 RSD

Organski dodatak jelima predstavlja jedinstvenu kombinaciju himalajske soli, kurkume i šest vrsta 100% prirodnog sušenog povrća.

Bez dodatog šećera Organski proizvod

Nisha

Namaz od divljeg šipurka (organski proizvod) 200 g
482,00 RSD

Organski voćni namaz od divljeg šipurka.

Mitoku

Alge kombu 25 g Mitoku
392,00 RSD

Kombu alge imaju široke debele listove poput celera, a beru se u hladnim morima južnog dela ostrva Hokaidoa. Crno smeđe su boje i specifičnog su ukusa. Kombu alge su glavni sastojak dašija (dashi) - tradicionalne japanske osnove za razne supe, pa su zbog toga i osnova japanske kuhinje. Pripremaju se kao prilog uz kuvane žitarice, mahunarke ili korenasto povrće jer olakšavaju njihovu probavu. Mogu se staviti u čajeve, kisela jela, začine, jela za grickanje i bombone.