Brašno od prosa 500 g Lučar

Brašno od prosa. Potpuno prirodan proizvod dobijen mlevenjem zrna oljuštenog prosa.

134,00 RSD
Za komad. PDV je uključen u cenu.
-
+
kom
Total:
134,00 RSD

Besplatna dostava za narudžbine iznad 5.000 RSD!

Rok dostave unutar Srbije je kroz 1-3 radna dana.

Naruči telefonom

064 6412721

Šifra proizvoda: 201041

Brend: Lučar

Pakovanje: 500.00 g

Svojstva

Alergen info: Moguće je prisustvo glutena u tragovima.
Čuvati na suvom mestu na sobnoj temperaturi bez direktnog uticaja sunčeve svetlosti.
Sadržaj vode maks. 15%, stepen kiselosti maks. 3.5%, pepeo maks. 2.5% (računato na suvu materiju).

Pogledajte još i...

Bez dodatog šećera

Bio Špajz

Ovsena kaša sa malinom i vanilom bez glutena 60 g Bio Špajz
131,00 RSD

Bez glutena, bez dodatog šećera, sa inulinom, posna, bogata vlaknima, sa Vitaminom C, bez laktoze.

Orah pekan
5.720,00 RSD / kg
Pakan orasi - jezgro.

Bagremov med 500 g Petrović
743,00 RSD

Blagi bagremov med sa Rudnika i Kosmaja, svetlozelene boje i sporog kristalisanja, sa nežnim mirisom i ukusom.

Beyond

Soja burger 200 g Beyond
449,00 RSD

Posno, bez holesterola, bez aditiva! Vegetarijanska ćufta od organski proizvedene soje, obogaćena integralnim pirinčem i primamljivim začinima.

Granum

Energetska štanglica - bar sa lešnikovim puterom 30 g Granum
66,00 RSD

Idealna grickalica ili užina za sve one koji su u pokretu, uključujući i decu.

Bio Špajz

Hladno ceđeno svetlo susamovo ulje (organski proizvod) 200 ml Bio Špajz
879,00 RSD

Svetlo susamovo ulje hladno ceđeno iz organske proizvodnje.

Mitoku

Alge hidžiki 25 g Mitoku
681,00 RSD

Hidžiki (hijiki) su tanke smeđe igličaste alge. Glavni snabdevač japanske firme Mitoku hidžiki algama je porodica Nišikava, koja je svoje tradicionalno ribarsko zanimanje zamenila specijalizacijom za sakupljanje i pripremu ove vrste algi. Rano proleće, kada hidžiki dostiže vrhunac svog ukusa, je idealno vreme za berbu. Alge se nakon berbe obrađuju tradicionalnom metodom, zatim se suše na suncu i  pakuju. Njihove grube crne niti postaju vrlo nežne ako se pravilno kuvaju. Hidžiki u sebi zadržavaju jak ukus okeana pa su zbog tog gorkastog ukusa vrlo cenjene.