Brazilski orah

3.570,00 RSD / kg
Za kilogram. PDV je uključen u cenu.
-
+
Kg
Total:
357,00 RSD

Besplatna dostava za narudžbine iznad 5.000 RSD!

Rok dostave unutar Srbije je kroz 1-3 radna dana.

Naruči telefonom

064 6412721

Šifra proizvoda: 2404002

Zemlja porekla: Bolivija

Sastojci

Brazilski orah sirovi

Za one koji bi da znaju više

U semenu je sva energija biljke i tu su koncentrisani svi hranljivi sastojci koji su neophodni biljci za rast i razvoj, pa su semenke energetski veoma bogate i posebno se preporučuju kod mentalnih naprezanja i korišćenja kompjutera, učenicima i studentima i kod izuzetnih intelektualnih aktivnosti. Semenje generalno sadrži visok procenat fosfora, čak 20 puta više od ribljeg mesa, koje je poznato po visokom sadržaju fosfora.

Pogledajte još i...

Pomelo suvi
1.110,00 RSD / kg

Suvi pomelo.

Macrobiotic Prom

Genie tofu namaz sa susamom 170 g Macrobiotic Prom
248,00 RSD

Biljni namaz od soje.

Mitoku

Alge kombu 25 g Mitoku
392,00 RSD

Kombu alge imaju široke debele listove poput celera, a beru se u hladnim morima južnog dela ostrva Hokaidoa. Crno smeđe su boje i specifičnog su ukusa. Kombu alge su glavni sastojak dašija (dashi) - tradicionalne japanske osnove za razne supe, pa su zbog toga i osnova japanske kuhinje. Pripremaju se kao prilog uz kuvane žitarice, mahunarke ili korenasto povrće jer olakšavaju njihovu probavu. Mogu se staviti u čajeve, kisela jela, začine, jela za grickanje i bombone.

Čika Perini hlebovi

Čokoladni kuki 50 g Čika Perini hlebovi
136,00 RSD

Bez dodatog brašna i aditiva.

Biozrnce

Flips od kinoe Cmok 40 g Biozrnce
107,00 RSD

Posno. 100 % prirodno. Kinoa prirodno ne sadrži gluten.

Bez dodatog šećera

Tref

Bar voćni 50 g Tref
111,00 RSD

Ručno rađeno. Posno na vodi. Bez dodatih aditiva i šećera. Bez trans masti. 100% prirodni sastojci.

Kikiriki pikant
700,00 RSD / kg

Prženi kikiriki sa obloženim slanim nanosom i sa ukusom nachosa. 

Pšenični griz T-400
150,00 RSD / kg

Vlaga maks. 15%, pepeo maks. 0.45%, stepen kiselosti do 2.60%.

Proizvod sadrži gluten.