Cepkani ajvar - blagi 350 g Strela

Leskovački cepkani ajvar (blagi). Upržen. Pasterizovan.

759,00 RSD
Za komad. PDV je uključen u cenu.
-
+
kom
Total:
759,00 RSD

Besplatna dostava za narudžbine iznad 5.000 RSD!

Rok dostave unutar Srbije je kroz 1-3 radna dana.

Naruči telefonom

064 6412721

Šifra proizvoda: 3901001

Brend: Strela

Zemlja porekla: Srbija

Pakovanje: 350.00 g

Sastojci

Pečena paprika, ulje, šećer, so, vinsko sirće.

Pogledajte još i...

Macrobiotic Prom

Genie tofu namaz sa susamom 170 g Macrobiotic Prom
248,00 RSD

Biljni namaz od soje.

Kukuruzna palenta
120,00 RSD / kg

Kukuruzna palenta.

Bio Špajz

Ovseni keks sa jabukom i cejlonskim cimetom (organski proizvod) 100 g Bio Špajz
250,00 RSD

Integralni ovseni keks sa jabukom i cejlonskim cimetom. Organski proizvod. Bez glutena. Posno. Izvor vlakana. Bez trans masti.

Bez glutena
Novo

Testenina penne rigate (sert. bez glutena) 340 g Riscossa
449,00 RSD

Bezglutenska Penne testenina Riscossa osvaja kako oblikom, tako i ukusom.

Artfood

Niskokalorični džem od drenjina light 300 g Artfood
441,00 RSD

Niskokalorični džem od drenjina. Proizveden od najfinijih plodova voća, zaslađen fruktozom. Pasterizovano. Bez dodatka konzervansa, boja ili aroma. Proizvod bez glutena i ne sadrži alergene.

Bio Špajz

Bezglutensko pirinčano brašno integralno (organski
350,00 RSD

Integralno pirinčano brašno bez glutena. Mlinski proizvod od pirinča, po proizvođačkoj specifikaciji.

Crna čokolada Beograd 77% 100 g Chocollama
438,00 RSD

Beograd je tamna čokolada visokog kvaliteta sa 77% kakao delova.
Izgleda kao razglednica i idealna je za poklon.
Nema tragova glutena, mleka i orašastih plodova.
Pakovanje ima zip zatvaranje.

Mitoku

Alge hidžiki 25 g Mitoku
681,00 RSD

Hidžiki (hijiki) su tanke smeđe igličaste alge. Glavni snabdevač japanske firme Mitoku hidžiki algama je porodica Nišikava, koja je svoje tradicionalno ribarsko zanimanje zamenila specijalizacijom za sakupljanje i pripremu ove vrste algi. Rano proleće, kada hidžiki dostiže vrhunac svog ukusa, je idealno vreme za berbu. Alge se nakon berbe obrađuju tradicionalnom metodom, zatim se suše na suncu i  pakuju. Njihove grube crne niti postaju vrlo nežne ako se pravilno kuvaju. Hidžiki u sebi zadržavaju jak ukus okeana pa su zbog tog gorkastog ukusa vrlo cenjene.