Čili papričice marinirane 98 g Problem

Mali problem Čili papričice.
Marinirano povrće - čili papričice.

584,00 RSD
Za komad. PDV je uključen u cenu.
-
+
kom
Total:
584,00 RSD

Besplatna dostava za narudžbine iznad 5.000 RSD!

Rok dostave unutar Srbije je kroz 1-3 radna dana.

Naruči telefonom

064 6412721

Šifra proizvoda: 3811014

Brend: Problem

Zemlja porekla: Srbija

Pakovanje: 98.00 g

Svojstva

Sadrži: suva materija 14.1 g, natrijum-hlorid 2.05 g, pH 4.6 g, kiselost 0.2 g.

Sastojci

Čili papričice, voda, so, sirćetna kiselina i kalijum-metabisulfit.

Nutritivne vrednosti

na 100g

Masti: 0.48 g

Zasićene masti: <0.1 g

Ugljeni hidrati: 9.42 g

Ugljeni hidrati (šećeri): <0.1 g

Proteini: 1.95 g

Pogledajte još i...

Beyond

Prženi tempeh (organski proizvod) 200 g Beyond
498,00 RSD

Prženi tempeh - grilovan (organski proizvod): hranljiv i ukusan proteinski proizvod od fermentisanih sojinih zrna u vidu šnicli začinjenih tamari soja sosom. Brzo daje osećaj sitosti. Bogat izvor belančevina. Posno. Bez konzervansa, holesterola.

SPM Stamenković

Agar Agar biljni želatin 30 g SPM Stamenković
111,00 RSD

Agarko za torte i kolače. Posno sredstvo za želiranje.

Granum

Energetska štanglica - bar sa bundevinim semenom 30 g Granum
72,00 RSD

Bar sa semenom bundeve.
Veganski proizvod, bez glutena i veštačkih dodataka.

Ittefaq trading

Himalajska fino mlevena so 500 g Ittefaq trading
234,00 RSD

Himalajska so - kristalna, pročišćena. Fino mlevena roze kuhinjska so iz Lahora, oblast Himalaja.

Bez dodatog šećera

Bio Špajz

Ovseni keks sa šumskim voćem 100 g Bio Špajz
250,00 RSD

Integralni ovseni keks sa šumskim voćem. Bez glutena. Bez dodatog šećera. Bez trans masti. Sadrži prirodno prisutne šećere. Posno. Izvor vlakana.

Olga

Hladno presovano laneno ulje 250 ml Olga
329,00 RSD

Nerafinisano jestivo biljno ulje.

For Natura

Kokosov šećer (organski poizvod) 250 g For Natura
378,00 RSD

Ukusan i zdrav! Kokosov šećer je sličan smeđem šećeru i ima prirodnu slast smeđeg šećera sa osećajem ukusa karamela i meke kremaste teksture koja se topi u ustima. Istovremeno, ima dovoljnu slatkost da zameni postojeće rafinisane šećere u odnosu 1:1.