Čips od humusa sa paradajzom i bosiljkom (sert. bez glutena) 45 g Eat Real

Bez glutena

Flips od humusa sa ukusom paradajza i bosiljka. Vegan. Bez glutena.

205,00 RSD
Za komad. PDV je uključen u cenu.
Proizvod je nedostupan.
Total:
205,00 RSD

Besplatna dostava za narudžbine iznad 5.000 RSD!

Rok dostave unutar Srbije je kroz 1-3 radna dana.

Naruči telefonom

064 6412721

Šifra proizvoda: 504036

Brend: Eat Real

Zemlja porekla: Velika Britanija

Pakovanje: 45.00 g

Sastojci

Brašno od leblebija (24 %), pirinčano brašno, krompirov skrob, ulje uljane repice, kukuruzno brašno, paradajz i bosiljak začin (7 %) ((pirinčano brašno, crni luk u prahu, šećer, dekstroza, so, paradajz u prahu, ekstrakt kvasca u prahu, prirodne arome, bilje (bosiljak, peršun), beli luk u prahu, začin (aleva paprika), boja (ekstrakt paprike) limunska kiselina)), so.

Napomena

Čuvati na hladnom i suvom mestu, dalje od sunčeve svetlosti i jakih mirisa.

Nutritivne vrednosti

na 100g

Energetska vrednost (kcal): 481

Masti: 24 g

Zasićene masti: 1.8 g

Ugljeni hidrati: 57.5 g

Ugljeni hidrati (šećeri): 2.6 g

Vlakna: 5.4 g

Proteini: 6.4 g

So: 2.8 g

Pogledajte još i...

Bez dodatog šećera

Tref

Bar voćni 50 g Tref
111,00 RSD

Ručno rađeno. Posno na vodi. Bez dodatih aditiva i šećera. Bez trans masti. 100% prirodni sastojci.

Boik gold

Vegetables mix To je to 300 g Boik gold
391,00 RSD

Idealna mešavina sušenog povrća i prirodnih začina - bez dodate soli, aditiva, natrijum glutaminata.

Sanaterra

Dodatak jelima (organski proizvod) 350 g Sanaterra
468,00 RSD

Organski dodatak jelima predstavlja jedinstvenu kombinaciju himalajske soli, kurkume i šest vrsta 100% prirodnog sušenog povrća.

Bio Špajz

Bezglutensko pirinčano brašno integralno (organski
350,00 RSD

Integralno pirinčano brašno bez glutena. Mlinski proizvod od pirinča, po proizvođačkoj specifikaciji.

-15% Organski proizvod

Bio Špajz

Skrob od tapioke (organski proizvod) 200 g Bio Špajz
204,00 RSD 240,00 RSD

Skrob-brašno od tapioke (organski proizvod). Najbolje rezultate daje u kombinaciji sa drugim brašnima bez glutena, za povezivanje i poboljšavanje strukture peciva. Zbog svoje izuzetno glatke i fine teksture koristi se za zgušnjavanje sosova, umaka i supa.