Čokoladni kuki 50 g Čika Perini hlebovi

Bez dodatog brašna i aditiva.

136,00 RSD
Za komad. PDV je uključen u cenu.
-
+
kom
Total:
136,00 RSD

Besplatna dostava za narudžbine iznad 5.000 RSD!

Rok dostave unutar Srbije je kroz 1-3 radna dana.

Naruči telefonom

064 6412721

Šifra proizvoda: 1002032

Brend: Čika Perini hlebovi

Zemlja porekla: Srbija

Pakovanje: 50.00 g

Sastojci

Posna čokolada, ovsene pahuljice, palmina mast, pšenično integralno brašno, cimet, kakao, malteks.
Alergen info: povremeno može sadržati tragove drugih orašastih plodova i delove ljuske i jezgra voća.

Nutritivne vrednosti

na 100g

Energetska vrednost (kcal): 467

Masti: 19.7 g

Zasićene masti: 11.47 g

Ugljeni hidrati: 66.8 g

Ugljeni hidrati (šećeri): 25.6 g

Proteini: 5.6 g

So: 0.11 g

Pogledajte još i...

Oleum

Hladno presovano lešnikovo ulje 250 ml Oleum
940,00 RSD

100 % prirodno. Bogato monozasićenim mastima. Bogato vitaminom E.

Panonsko

Ulje suncokreta hladno presovano 1 l Panonsko
372,00 RSD

Suncokretovo hladno ceđeno ulje prirodno je bogato vitaminima E i K, selenom, cinkom i fitosterolima koji doprinose zaštiti ćelija, zdravlju kostiju i regulaciji holesterola.

Čika Perini hlebovi

Ovseni beskvasni hleb 400 g Čika Perini hlebovi
190,00 RSD

Ovseni integralni beskvasni hleb produžene svežine, pakovan u zaštitnoj atmosferi.

Granum

Naturela sa rogačem i agava šećerom 470 g Granum
603,00 RSD

Naturela je postan proizvod. Ne sadrže holesterol, hidrogenizovane masti, gluten ni kazein. 

Bez dodatog šećera

Tref

Bar kakao 50 g Tref
111,00 RSD

Ručno rađeno. Posno na vodi. Bez aditiva i dodatog šećera. Bez trans masti. 100% prirodni sastojci.

Bez glutena
Novo

Testenina penne rigate (sert. bez glutena) 340 g Riscossa
449,00 RSD

Bezglutenska Penne testenina Riscossa osvaja kako oblikom, tako i ukusom.

Mitoku

Alge hidžiki 25 g Mitoku
681,00 RSD

Hidžiki (hijiki) su tanke smeđe igličaste alge. Glavni snabdevač japanske firme Mitoku hidžiki algama je porodica Nišikava, koja je svoje tradicionalno ribarsko zanimanje zamenila specijalizacijom za sakupljanje i pripremu ove vrste algi. Rano proleće, kada hidžiki dostiže vrhunac svog ukusa, je idealno vreme za berbu. Alge se nakon berbe obrađuju tradicionalnom metodom, zatim se suše na suncu i  pakuju. Njihove grube crne niti postaju vrlo nežne ako se pravilno kuvaju. Hidžiki u sebi zadržavaju jak ukus okeana pa su zbog tog gorkastog ukusa vrlo cenjene.