Crni pasulj

Crni pasulj je sitan, ali moćan saveznik tvoje ishrane.

450,00 RSD / kg
Za kilogram. PDV je uključen u cenu.
-
+
Kg
Total:
45,00 RSD

Besplatna dostava za narudžbine iznad 5.000 RSD!

Rok dostave unutar Srbije je kroz 1-3 radna dana.

Naruči telefonom

064 6412721

Šifra proizvoda: 1604018

Brend: Roba na merenje

Svojstva

Crni pasulj je sitan, ali moćan saveznik tvoje ishrane.
Blagog ukusa, kremaste teksture i bogat biljnim proteinima, crni pasulj je omiljen u latino i azijskoj kuhinji, ali sve češće nalazi mesto i na našem stolu.

 

  • Idealan za čili, supe, salate, piree i veganske burgere
  • Prirodno bogat vlaknima, gvožđem i antioksidansima
  • Kuvanjem dobija prijatnu mekoću i zadržava svoj tamni sjaj

 

Dodaj ga jelima za boju, teksturu i dozu zdravlja.

Način pripreme

Pre kuvanja, pasulj potopiti u vodi i ostaviti da odstoji preko noći. Sutradan ga isprati, naliti svežom vodom i kuvati 45–60 minuta, dok ne omekša. So dodati pred kraj.

U ekspres loncu: bez potapanja – pasulj kuvati oko 25 minuta od trenutka kada lonac postigne pritisak.

Pogledajte još i...

Gazdinstvo Jakovljević

Paprika dimljena tucana slatka 50 g Gazdinstvo Jakovljević
258,00 RSD

Dimljena na bukvi, slatka tucana paprika. 100% prirodno.

Mestermacher

Hleb sa visokim sadržajem proteina 200 g Mestemacher
296,00 RSD

2.8 puta više proteina u poređenju sa konvencionalnim hlebom od integralnog brašna.

Benlian food

Crveno sočivo 500 g Benlian food
238,00 RSD

Sočivo (leća) je mahunasto povrće. 

Herbella

Beli luk u granulama 20 g Herbella
57,00 RSD

Beli luk je jedna od najstarijih uzgajanih biljaka. U kuvanju ima veoma rasprostanjenu primenu. Koristi se kao dodatak jelima od pasulja, boranije, u salatama, sosovima, uz ribu (naročito morsku), za pravljenje kobasica...

For Natura

Livadski med sa đumbirom Direkt 7 g For Natura
28,00 RSD

Dobre navike za zdrav život.

Mitoku

Umeboši šljive 100 g Mitoku
836,00 RSD

Ukiseljene japanske umeboši šljive. Koriste se više od 2000 godina kao dodatak jelu, veoma popularan u Japanu. Fermentišu u zemljama ćupovima i do pet godina uz dodatak shiso lišća i morske soli. Koriste se kao slani začin u jelima od žitarica i mahunarki i za pripremu umaka i variva.

Bio Špajz

Pasulj azuki (organski proizvod) 200 g Bio Špajz
308,00 RSD

Azuki pasulj, tradicionalna namirnica japanske i makrobiotičke kuhinje, poznat je po svojoj izuzetnoj hranljivoj vrednosti i slatkom i ljutkastom (oštrom) ukusu. Odličan je za pripremu raznovrsnih jela – od slanih specijaliteta do nutritivnih dezerta.