Ekstra devičansko maslinovo ulje (organski proizvod) 500 ml Oleum Crete

Organski proizvod

 

1.550,00 RSD
Za komad. PDV je uključen u cenu.
-
+
kom
Total:
1.550,00 RSD

Besplatna dostava za narudžbine iznad 5.000 RSD!

Rok dostave unutar Srbije je kroz 1-3 radna dana.

Naruči telefonom

064 6412721

Šifra proizvoda: 2004057

Brend: Oleum Crete

Zemlja porekla: Grčka

Pakovanje: 500.00 ml

Svojstva

Organsko hladno ceđeno ekstra devičansko maslinovo ulje sa Krita. Potiče sa zaštićenog geografskog porekla i izuzetno niske kiselosti - manje od 0.3 %.

Sastojci

100% ekstra devičansko maslinovo ulje

Napomena

Čuvati na tamnom i hladnom mestu, dalje od direktne sunčeve svetlosti (maksimalno 25C).

Nutritivne vrednosti

na 100g

Energetska vrednost (kcal): 824

Masti: 91.6 g

Zasićene masti: 13.9 g

Mononezasićene masti : 72 g

Polinezasićene masti : 5.7 g

Pogledajte još i...

Tref

Snikers kuglice 120 g Tref
198,00 RSD

Posne. Ručno rađene.

Bio Špajz

Badem listići (organski proizvod) 100 g Bio Špajz
514,00 RSD

Bademi su dobar izvor vitamina E, kalcijuma, fosfora, gvožđa i magnezijuma. Sadrži i cink, selen, bakar i nijacin.

Lučar

Integralno heljdino brašno 500 g Lučar
187,00 RSD
Integralno heljdino brašno, mlinski proizvod od heljde, je bogato rastvorljivim vlaknima, koja redukuju loš holesterol u krvi i odličan su saveznik u dijetama.

Bio Špajz

Ovsene pahuljice sitne (organski proizvod) 200 g Bio Špajz
203,00 RSD

Ovsene pahuljice su od davnina deo ljudske ishrane. Mogu se koristiti u kašama, supama, hlebovima, poslasticama.

Macrobiotic Prom

Genie soja kobasica na vodi 200 g Macrobiotic Prom
303,00 RSD

Sojine kobasice pogodne za dane posta na vodi.

Gušt

Humus sa đumbirom 180 g Gušt
302,00 RSD

Humus sa đumbirom, pasterizovani biljni namaz.

Mitoku

Alge hidžiki 25 g Mitoku
681,00 RSD

Hidžiki (hijiki) su tanke smeđe igličaste alge. Glavni snabdevač japanske firme Mitoku hidžiki algama je porodica Nišikava, koja je svoje tradicionalno ribarsko zanimanje zamenila specijalizacijom za sakupljanje i pripremu ove vrste algi. Rano proleće, kada hidžiki dostiže vrhunac svog ukusa, je idealno vreme za berbu. Alge se nakon berbe obrađuju tradicionalnom metodom, zatim se suše na suncu i  pakuju. Njihove grube crne niti postaju vrlo nežne ako se pravilno kuvaju. Hidžiki u sebi zadržavaju jak ukus okeana pa su zbog tog gorkastog ukusa vrlo cenjene.