Etericno ulje Limun Trave 5ml Aromatherapist

450,00 RSD
Za komad. PDV je uključen u cenu.
-
+
kom
Total:
450,00 RSD

Besplatna dostava za narudžbine iznad 5.000 RSD!

Rok dostave unutar Srbije je kroz 1-3 radna dana.

Naruči telefonom

064 6412721

Šifra proizvoda: 7000060

Pogledajte još i...

Zeo Medic

Zeolit 800 g Zeo Medic
866,00 RSD

Zeolit klinopltilolit je potpuno prirodna supstanca, koja se u potpunosti izbacuje iz organizma. Ne može se predozirati niti izazvati neke neželjene efekte. Kada se unese u organizam aktivno deluje 4-6 sati.

Srce prirode

Camu Camu kapsule 60 kom Srce prirode
1.458,00 RSD

Amazonsko voće sa najvećom koncentracijom prirodnog C vitamina na planeti (čak 30 do 60x više od limuna i pomorandže) - podiže i održava imunitet i doprinosi lepoti kože, kose, noktiju, povećanju izdržljivosti.

Stara planinska riznica

Eliksir kapi od sremuša 100 ml Stara planinska riznica
802,00 RSD

100% prirodan preparat koji ima blagotvorno dejstvo na povišen krvni pritisak, smanjenje nivoa holesterola u krvi, poboljšanje cirkulacije. Deluje antioksidativno i čisti organizam.

Florihana

Florihana organsko eterično ulje Vetivera 5 g
2.600,00 RSD

Iz porodice poaceae, eterično ulje vetivera, veoma cenjeno u industriji parfema, ima blagotvorne vrednosti za cirkulaciju, posebno za arterijski sistem.
Ovo ulje ima veću gustinu od drugih proizvoda. Kao posledica toga, boce nisu potpuno napunjene.

Florihana

Florihana organsko etarsko ulje Estragon 5 g Florihana
1.320,00 RSD

Iz porodice asteraceae, estragon je aromatična biljka sa izvanrednim anti-spazmodičnim svojstvima.

Probotanic

Ulje od koštica kajsije (organski proizvod) 20 ml Probotanic
567,00 RSD

Ulje od koštica kajsije hladno ceđeno. Primenjuje se za lečenje simptoma astmu, za negu kože i kose i kao prevencija tumora.

We are one

Brahmi prah 100 g We are one
830,00 RSD
100 % Sirovo. 100 % prirodno. 100 % vegan. Bez aditiva. Premium kvalitet.

Mitoku

Umeboši šljive 100 g Mitoku
836,00 RSD

Ukiseljene japanske umeboši šljive. Koriste se više od 2000 godina kao dodatak jelu, veoma popularan u Japanu. Fermentišu u zemljama ćupovima i do pet godina uz dodatak shiso lišća i morske soli. Koriste se kao slani začin u jelima od žitarica i mahunarki i za pripremu umaka i variva.