• Proizvodi
 • Saveti
 • Recepti
 • Prodavnice
 • Naša priča
 • Kontakt
0
Kategorije
0
Korpa
Prijavi se
Bio Spajz
/Kozmetika i higijena
/
Flaster Recovery Biofield Care
  popust
  Šifra: 1212061

  Flaster Recovery Biofield Care

  4,333 RSD

  3,466 RSDkom

  Robna marka: Biofield Care Zemlja porekla: Pakovanje: kom

  o proizvodu

  Podstiče proces samoisceljenja.  Uklanja energetske blokade u vidu bolova i upala i problema sa mekim tkivima. Stimuliše akupunkturne tačke. Unapređuje sportske performanse prirodnim putem.

  svojstva

  Flaster Recovery sadrži kombinaciju frekvencija za ublažavanje i otklanjanje energetskih blokada koje prouzrokuju upale i bolove (bilo hronične ili akutne), kroz ubrzavanje prirodnog procesa samoisceljenja. Flaster se koristi kao privremena tetovaža i stavlja se direktno na bolno mesto. 

  Deluje 5-10 dana. Pakovanje sadrži 6 flastera. 

  Flaster Recovery svojim frekvencijama podstiče prirodni proces samoisceljenja tela. Istraživanja i pozitivna iskustva korisnika pokazuju da flaster može efikasno ublažiti i otkloniti energetske blokade u vidu bolova (bilo hroničnih ili akutnih), upala i problema sa mekim tkivima, kao i da može stimulisati akupunkturne tačke. Zbog svoje efikasnosti koriste ga i profesionalni sportisti kod sportskih povreda i za postizanje boljeg performansa.

  Flaster se upotrebljava kao privremena tetovaža, vodootporan je i traje 5 do 10 dana, u zavisnosti od lokacije. Stavlja se direktno na mesto energetske blokade koja prouzrokuje bolove, upale mišića, tkiva i zglobova. U slučaju otvorenih rana stavlja se blizu rane.

  način primene


  Kada se koristi

  Ukoliko energetske blokade u vašem telu prouzrokuju bilo koju vrstu bolova ili upala, ukoliko imate povrede i želite da se brže oporavite ili hoćete da ojačate vaš imuni sistem flaster Recovery vam može pomoći.

  Moć frekvencija prepoznata je u savremenoj medicini u prošlom veku i od tada je nastalo mnogo uređaja i aparata koji svoj rad zasnivaju na frekvencijama. Današnja fizioterapija, koja se propisuje za oporavak od povrede ili operacije, oslanja se na terapiju frekvencijama, jer je to najbrži način za oporavak i regeneraciju povređenih tkiva. Te terapije zahtevaju zakazivanje, odlazak u ordinaciju i kvalifikovano medicinsko osoblje.

  Flasteri sa frekvencijama su korak dalje u najnovijoj nanobiotehnologiji, koji su napravljeni sa idejom da frekvencije budu dostupne svima na brz i jednostavan način. Sada terapiju možemo dati sami sebi, i to odmah, što značajno skraćuje vreme i pojednostavljuje proces oporavka.

  Blagotvorne frekvencije iz flastera podstiču cirkulaciju i obnavljanje tkiva i omogućavaju kontinuiranu višednevnu terapiju, jer jedan flaster ostaje na koži u proseku 5-10 dana.

  Pozitivna korisnička iskustva ukazuju na to da flasteri Recovery mogu:
  - Ublažiti i ukloniti energetske blokade u vidu bolova
  - Pospešiti oporavak i zarastanje rana
  - Uticati na regeneraciju i efikasnost mišića


  Zašto je flaster Recovery toliko poseban

  Flasteri Recovery sadrže kombinaciju frekvencija koje povećavaju sposobnost samoisceljenja organizma.

  Oni takođe mogu stimulisati akupunkturne tačke, s tim što se umesto igala za stimulaciju meridijana koriste flasteri.

  Najveća prednost je što ih možete naneti sami i što terapija traje 5-10 dana, umesto pola sata.


  Kako flaster funkcioniše

  Flasteri sa frekvencijama su sami po sebi pasivna kvantna tehnologija, koja se aktivira u kontaktu sa kožom. Ljudsko telo proizvodi energiju koja je dovoljna da se frekvencije iz flastera aktiviraju i “rašire” po telu.

  Prema zakonima kvantne fizike, naše ćelije reaguju na njih, tj. ulaze u rezonancu sa frekvencijama flastera, vraćajući se time u ravnotežu i u optimalno stanje.

  Deluje 5-10 dana. Nije transdermalan. Vodootporan. Idealan za one sa osetljivim želucem.