Galete ražane

1.060,00 RSD / kg
Za kilogram. PDV je uključen u cenu.
Proizvod je nedostupan.
Total:
106,00 RSD

Besplatna dostava za narudžbine iznad 5.000 RSD!

Rok dostave unutar Srbije je kroz 1-3 radna dana.

Naruči telefonom

064 6412721

Šifra proizvoda: 904007

Brend: Roba na merenje

Zemlja porekla: Srbija

Pakovanje: 1.00 1 kg

Pogledajte još i...

Lomax

Dobra ovsena kaša kokos i suvo grožđe 60 g Lomax
77,00 RSD

Posno. Bez laktoze. Bogato vlaknima. Obogaćeno sa 10 vitamina. Bez veštačkih zaslađivača. Izvor proteina. Vegan.

Bombus

Raw Energy orange & cocoa beans - desert na bazi sušene urme (sert. bez glutena) 50 g Bombus
193,00 RSD

Dezert na bazi sušene urme i kakao zrna, sa ukusom pomorandže, bez dodatog šećera, sa visokim sadržajem vlakana, proizveden bez termičke obrade.

Gazdinstvo Jakovljević

Paprika dimljena tucana slatka 50 g Gazdinstvo Jakovljević
258,00 RSD

Dimljena na bukvi, slatka tucana paprika. 100% prirodno.

Aleksandrija

Keks sa čokoladom (sert. bez glutena) 200 g Aleksandrija
206,00 RSD

Bezglutenski čoko biskvit Cookies sa komadićima čokolade. Posno, bez laktoze, bez kazeina, bez konzervansa. Prirodno bez glutena.

Bez glutena
Novo

Senza

Testenina bez glutena fida 150 g Senza
156,00 RSD

Bezglutenska testenina. Bez konzervansa. Bez holesterola. Izostavljeni alergeni. Bez glutena. Bez soje. Bez mleka.

Artfood

Niskokalorični džem od divlje borovnice light 300 g Artfood
486,00 RSD

Džem od divljih borovnica proizveden od najfinijih plodova voća, zaslađen fruktozom. Pasterizovano. Bez dodatka konzervansa, boja ili aroma.

Simić voće

Čokoladirana šljiva punjena orasima 200 g Simić voće
292,00 RSD

Čokoladirana šljiva prelivena kakao prelivom. Posno.

Mitoku

Alge hidžiki 25 g Mitoku
681,00 RSD

Hidžiki (hijiki) su tanke smeđe igličaste alge. Glavni snabdevač japanske firme Mitoku hidžiki algama je porodica Nišikava, koja je svoje tradicionalno ribarsko zanimanje zamenila specijalizacijom za sakupljanje i pripremu ove vrste algi. Rano proleće, kada hidžiki dostiže vrhunac svog ukusa, je idealno vreme za berbu. Alge se nakon berbe obrađuju tradicionalnom metodom, zatim se suše na suncu i  pakuju. Njihove grube crne niti postaju vrlo nežne ako se pravilno kuvaju. Hidžiki u sebi zadržavaju jak ukus okeana pa su zbog tog gorkastog ukusa vrlo cenjene.