Osnovne namirnice
Organski proizvodi
Zdravi napici
Posebna ishrana
Lekoviti dodaci
Kozmetika i higijena
Kuhinja i dom
Garama masalu indijsku mešavinu začina možete koristiti u raznim jelima i za pripremu čaja.
Na primer: za pripremanje 500 gr povrća potrebno je oko 1.5 kašičica garam masale. Skuvajte povrće ili ga propržite na giju, prečišćenom maslacu. Dodajte 1.5 kašičicu garam masale, promešajte i kuvajte na laganoj vatri još tri minuta. Ugasite i ostavite pokriveno još pet minuta.
Korijander, cimet, karanfilić, đumbir, kumin, koromač, crni biber, čili, kardamom, zvezdasti anis, lovor, suncokretovo ulje, muskatni oraščić.
Na hindiju reč "garam" znači vruće, a "masala" - mešavina. Reč vruće označava intenzitet ovog začina, a ne njegovu ljutinu, jer je u pitanju vrlo aromatična, ali ne i veoma ljuta mešavina.
Koristimo kurirsku službu BeX za dostavu paketa
paket od 0kg do 1kg 320 Din.
paket od 1kg do 5kg 340 Din.
paket od 5kg do 20kg 540 Din.
paket od 20kg do 50kg 900 Din.