Genie prženi sejtan 180 g Macrobiotic prom

Samo biljke, začini i ljubav.

300,00 RSD
Za komad. PDV je uključen u cenu.
-
+
kom
Total:
300,00 RSD

Besplatna dostava za narudžbine iznad 5.000 RSD!

Rok dostave unutar Srbije je kroz 1-3 radna dana.

Naruči telefonom

064 6412721

Šifra proizvoda: 4405005

Brend: Macrobiotic Prom

Zemlja porekla: Srbija

Pakovanje: 180.00 g

Svojstva

Seitan je jelo od pšeničnog proteina bogato kalcijumom, vitaminima B grupe i proteinima (33 %). Radi se o pšeničnom glutenu koji u prehrani gotovo u celosti može nadomestiti potrebu za mesom.

Jela sa sejtanom se pripremaju na isti način kao i jela s mesom. Može se koristiti kao dodatak jelima od povrća ili zamena za šnicle od mesa.

Sastojci

Voda, pšenični gluten, pšenično brašno, morska so, mešavina začina, nehidrogenizovano biljno ulje (suncokret)
Alergen info: Gluten.

Način pripreme

Sejtan prženi se može odmah konzumirati ili podgrejati, što vam toplo preporučujemo. Izvrstan je prilog bilo kom jelu. Vaš izbor. Uživajte.

Nutritivne vrednosti

na 100g

Energetska vrednost (kcal): 221

Masti: 4.8 g

Zasićene masti: 0.2 g

Ugljeni hidrati: 13.1 g

Ugljeni hidrati (šećeri): 0.3 g

Vlakna: 0.9 g

Proteini: 33.4 g

So: 0.9 g

Pogledajte još i...

Macrobiotic Prom

Maslac od soje 250 g Macrobiotic Prom
313,00 RSD

Maslac dobijen iz sojinog ulja. Fine, lagane teksture, lako se maže. Koristi se kao zamena za maslac od mleka ili suncokretov margarin. Pogodan za pripremu torti, kolača i svih vrsta peciva. Posni proizvod. Ne sadrži trans-masti.

Granum

Balzamiko sirće od nara 250 ml Granum
337,00 RSD

Visokonutritivni, veganski proizvod bez glutena i veštačkih dodataka, od nara iz Turske.

Roba na merenje

Oljušteni ovas
140,00 RSD / kg

Schar

Orangino keks (sert. bez glutena) 150 g Schar
452,00 RSD

Penušavi keksi sa punjenjem od pomorandže i kakao prelivom (bez glutena).

Bio Špajz

Pirinač integralni kratko zrno (organski proizvod) 200 g Bio Špajz
257,00 RSD

Integralni pirinač kratkog zrna je lak za varenje, koristi više u zimskim mesecima.