Gi prečišćeni puter sa susamom 150 g Bio Špjaz

Slani namaz od susama i prečišćenog putera (kravljeg masla). Bez kazeina i laktoze.
329,00 RSD
Za komad. PDV je uključen u cenu.
Proizvod je nedostupan.
Total:
329,00 RSD

Besplatna dostava za narudžbine iznad 5.000 RSD!

Rok dostave unutar Srbije je kroz 1-3 radna dana.

Naruči telefonom

064 6412721

Šifra proizvoda: 2201022

Brend: Bio Špajz

Zemlja porekla: Srbija

Pakovanje: 150.00 g

Svojstva

Nehidrogenizovana masnoća. Gi se hiljadama godina koristi u ajurvedskoj i tibetanskoj medicini. Savršena kombinacija susama i Gi putera čini ga idealnim namazom.
Visok sadržaj vlakana.
Bez kazeina i laktoze.
Proizvedeno prema proizvođačkoj specifkaciji br. 4/19.

Sastojci

Seme susama (60%), kravlje maslo (36%), ulje susama, morska so.

Nutritivne vrednosti

na 100g

Energetska vrednost (kcal): 736

Masti: 69.1 g

Zasićene masti: 28.9 g

Ugljeni hidrati: 14.1 g

Ugljeni hidrati (šećeri): 6.6 g

Vlakna: 7.1 g

Proteini: 10.6 g

So: so 0.5 g

Pogledajte još i...

Čika Perini hlebovi

Ječmeni beskvasni hleb 400 g Čika Perini hlebovi
190,00 RSD

Ječmeni integralni beskvasni hleb produžene svežine, pakovan u zaštitnoj atmosferi.

Soya food

Veganski namaz od soje 150 g Soya food
181,00 RSD

Proizvod je bez dodatog konzervansa, veštačkih boja. Proizvod je pasterizovan i kao takav je spreman za upotrebu.

-15% Organski proizvod

Bio Špajz

Skrob od tapioke (organski proizvod) 200 g Bio Špajz
204,00 RSD 240,00 RSD

Skrob-brašno od tapioke (organski proizvod). Najbolje rezultate daje u kombinaciji sa drugim brašnima bez glutena, za povezivanje i poboljšavanje strukture peciva. Zbog svoje izuzetno glatke i fine teksture koristi se za zgušnjavanje sosova, umaka i supa.

Bez glutena
Novo

Testenina spirale (sert. bez glutena) 340 g Riscossa
438,00 RSD

Testenina bez glutena, bez GMO, i bez kompromisa po pitanju kvaliteta i ukusa.

Bio Špajz

Integralni ovseni keks badem sa fruktozom Bio Špajz
990,00 RSD / kg

Hrskav, nežno sladak keks koji kombinuje dobrobit ovsa i badema u svakom zalogaju.