Hladno ceđeno nerafinisano ulje od pšeničnih klica 100 ml Uvita

643,00 RSD
Za komad. PDV je uključen u cenu.
Proizvod je nedostupan.
Total:
643,00 RSD

Besplatna dostava za narudžbine iznad 5.000 RSD!

Rok dostave unutar Srbije je kroz 1-3 radna dana.

Naruči telefonom

064 6412721

Šifra proizvoda: 2017001

Brend: Uvita

Zemlja porekla: Srbija

Pakovanje: 100.00 ml

Svojstva

Hladno presovano jestivo biljno ulje od pšeničnih klica je odličan izvor E vitamina, kao i nezasićenih masnih kiselina.
Ulje pšeničnih klica se najčešće koristi u kozmetološke svrhe. Kao lekovito ulje ono se koristi i u  prevenciji arteroskleroze, a doprinosi i snižavanju nivoa holesterola u krvi. Koristi se protiv upalnih kožnih bolesti (ekcem, psorijaza) ali i za svakodnevnu negu kože jer je dobar antioksidans.
Čuvati na tamnom mestu.

Pogledajte još i...

Čika Perini hlebovi

Čokoladni kuki 50 g Čika Perini hlebovi
136,00 RSD

Bez dodatog brašna i aditiva.

Bio Špajz

Crna kinoa (organski proizvod) Bio Špajz
2.020,00 RSD

Crna kinoa se jednako dobro i lako kuva kao i bela, ali je nešto hrskavija i ima orašastiji ukus. Odličan je izvor gvožđa, fosfora, vitamina B i E. Jača organizam.

Mitoku

Nigari - magnezijum hlorid 100 g Mitoku
182,00 RSD
Nigari, rafinisana morska so, se prvenstveno koristi za pravljenje tofua - sira od soje, a potom i kao lekovito sredstvo. Mitoku nigari proizvodi majstorska radionica Jošikava (Yoshikava).

Bio Špajz

Rogač u prahu (organski proizvod) 200 g Bio Špajz
378,00 RSD

Rogač u prahu je bogat prirodnim šećerima, kalijumom, kalcijumom i mineralima, alkalan je. Prirodno ne sadrži gluten. Koristi se kao čokolada.

Think green

Cejlonski cimet u prahu (organski proizvod) 90 g Think green
343,00 RSD

Organski cejlonski cimet u prahu.

Mitoku

Alge kombu 25 g Mitoku
392,00 RSD

Kombu alge imaju široke debele listove poput celera, a beru se u hladnim morima južnog dela ostrva Hokaidoa. Crno smeđe su boje i specifičnog su ukusa. Kombu alge su glavni sastojak dašija (dashi) - tradicionalne japanske osnove za razne supe, pa su zbog toga i osnova japanske kuhinje. Pripremaju se kao prilog uz kuvane žitarice, mahunarke ili korenasto povrće jer olakšavaju njihovu probavu. Mogu se staviti u čajeve, kisela jela, začine, jela za grickanje i bombone.


PROIZVOD JE DODAT U KORPU
Image of product added to cart