Hleb beskvasni heljdin 300 g BMP Nutrio

Integralni proizvod, bez aditiva. Beskvasni heljdin hleb. Posno. Porodično pakovanje.

124,00 RSD
Za komad. PDV je uključen u cenu.
Proizvod je nedostupan.
Total:
124,00 RSD

Besplatna dostava za narudžbine iznad 5.000 RSD!

Rok dostave unutar Srbije je kroz 1-3 radna dana.

Naruči telefonom

064 6412721

Šifra proizvoda: 1002006

Brend: BMP Nutrio PR

Zemlja porekla: Srbija

Pakovanje: 300.00 g

Sastojci

Heljdino brašno, integralni pirinač, kiselo testo, so i voda.

Napomena

Posle otvaranja preporučuje se držanje u frižideru.

Nutritivne vrednosti

na 100g

Energetska vrednost (kcal): 224

Masti: 3.17 g

Zasićene masti: 0.53 g

Ugljeni hidrati: 40.71 g

Ugljeni hidrati (šećeri): 2.85 g

Proteini: 8.19 g

So: 0.61 g

Pogledajte još i...

Bez dodatog šećera

Adore Chocolat

Čokolada 30 g Adore Chocolat
208,00 RSD

Ručno izrađena čokoladna tabla bez dodatog šećera - classic. Sa maltitolom.

Soya food

Niskokalorični majonez 150 g Soya food
181,00 RSD

Ako ste ljubitelj majoneza ovaj niskokalorični će osvojiti vaša čula. Proizvod je pasterizovan i kao takav je spreman za upotrebu.

Novo

Sarmice u vinovom lišću sa kinoom 200 g Paliria
539,00 RSD

Sarmice sa mešavinom bele, crvene i crne kinoe je maštovita varijacija klasičnih grčkih sarmica od vinovog lišća, obogaćena supernamirnicom – kinoom.

Bio Špajz

Crni susam (organski proizvod) Bio Špajz
1.750,00 RSD / kg

Semenke crnog susama imaju izuzetno visok sadržaj masti, sadrže čak 60% više kalcijuma od oljuštenih, žutih semenki susama i imaju jači ukus. Crni susam odličan je izvor magnezijma.

Bez dodatog šećera

Loveberry

Čokolada sa stevijom 100 g Loveberry
219,00 RSD

Čokoladna tabla sa steviom, bez šećera i glutena. Posna.

Bez dodatog šećera

Tref

Bar čokolada 50 g Tref
111,00 RSD

Ručno rađeno. Posno. Bez dodatih aditiva i šećera. 100% prirodni sastojci.

Organski proizvod
Novo

Bio Špajz

Rafinisano kokosovo ulje (organski proizvod) 270 g Bio Špajz
595,00 RSD

Idealno za prženje i kuvanje, podnosi visoke temperature.