Hleb beskvasni jecmeni 400g BMP Nutrio

124,00 RSD
Za komad. PDV je uključen u cenu.
Proizvod je nedostupan.
Total:
124,00 RSD

Besplatna dostava za narudžbine iznad 5.000 RSD!

Rok dostave unutar Srbije je kroz 1-3 radna dana.

Naruči telefonom

064 6412721

Šifra proizvoda: 1002010

Pogledajte još i...

Bio Špajz

Šoju soja sos (organski proizvod) 200 ml Bio Špajz
439,00 RSD

Organski sos od soje i pšenice Shoyu. Prirodno fermentisan. Bez veštačkih dodataka. Koristi se svakodnevno u kuvanju za začinjavanje jela.

Bez dodatog šećera

Adore Chocolat

Čokolada pomorandža 80 g Adore Chocolat
454,00 RSD

Ručno izrađena čokoladna tabla bez dodatog šećera - pomorandža. Sa maltitolom.

Pčelarska kuća Kovačević

Med od bagrema 980 g Pčelarska kuća Kovačević
1.500,00 RSD

Prirodni pčelinji monoflorni vrcani med od bagrema sa ekološki čistih terena Homoljskih planina.

Bio Špajz

Kiselo slani rastvor od umeboši šljiva - sirće 200 ml Bio Špajz
316,00 RSD

Kiselo slani rastvor od fermentisanih umeboši šljiva, dobijen prirodnom fermentacijom umeboši šljiva. Redovnom upotrebom se uravnotežuje kiselo stanje organizma. Bez veštački dodataka.

Bio Špajz

Crni susam (organski proizvod) Bio Špajz
1.750,00 RSD / kg

Semenke crnog susama imaju izuzetno visok sadržaj masti, sadrže čak 60% više kalcijuma od oljuštenih, žutih semenki susama i imaju jači ukus. Crni susam odličan je izvor magnezijma.

-25% Organski proizvod

Bio Špajz

Sočivo žuto (organski proizvod) 200 g Bio Špajz
221,25 RSD 295,00 RSD

Sočivo žuto blago nauljeno, bogato proteinima i vlaknima.

Ufar doo

Kombinovana kalijumova so - fina jodirana 100 g Ufar doo
130,00 RSD

Fina jodirana kalijumova so koristi se umesto kuhinjske soli u svakodnevnoj ishrani svih članova porodice. Dijetetski je proizvod sa sniženim sadržajem natrijuma 270 mg/g i povećanim sadržajem kalijuma 160 mg/g, te je pogodan za korišćenje u dijetama, a preporučuje se i osobama sa visokim pritiskom.

Lučar

Integralno pšenično brašno 1 kg Lučar
121,00 RSD

Integralno pšenično brašno. Proizvod dobijen mlevenjem celog zrna pšenice.