Hrono hleb extra mešavina 350 g Čika Perini hlebovi

Mešani integralni beskvasni hleb produžene svežine, pakovan u zaštitnoj atmosferi.

190,00 RSD
Za komad. PDV je uključen u cenu.
-
+
kom
Total:
190,00 RSD

Besplatna dostava za narudžbine iznad 5.000 RSD!

Rok dostave unutar Srbije je kroz 1-3 radna dana.

Naruči telefonom

064 6412721

Šifra proizvoda: 1002025

Brend: Čika Perini hlebovi

Zemlja porekla: Srbija

Pakovanje: 350.00 g

Sastojci

Ražano integralno brašno, speltino integralno brašno, heljdino integralno brašno, kukuruzno integralno brašno, susam, lan, golica, suncokret, kiselo testo (ražano brašno, voda i morska so), morska so, voda.

Napomena

Čuvati na sobnoj temperaturi. Posle otvaranja preporučuje se držanje u frižideru.

Nutritivne vrednosti

na 100g

Energetska vrednost (kcal): 313

Masti: 3.4 g

Zasićene masti: 0.97 g

Ugljeni hidrati: 56.0 g

Ugljeni hidrati (šećeri): 1.4 g

Proteini: 14.7 g

So: 1.9 g

Pogledajte još i...

Suva kajsija
1.220,00 RSD / kg

Suva kajsija

Novo

Bio Špajz

Amarant Bio Špajz
950,00 RSD / kg

Amarant, prirodni superheroj među biljkama - raste gde druge ne mogu, a sadrži koncentrovano bogatstvo proteina, minerala i vlakana.

Macrobiotic Prom

Fruktoza voćni šećer natural 250 g Macrobiotic Prom
254,00 RSD

Fruktoza - prirodni zaslađivač i odlična zamena za šećer. Pogodan za dijabetičare zbog brze razgradnje.

Sanaterra

Dodatak jelima mlin Mix kurkuma (organski proizvod) 80 g Sanaterra
285,00 RSD

Sušeno povrće, himalajska roze so, kurkuma.

Bio Špajz

Crni pirinač (organski proizvod) 200 g Bio Špajz
295,00 RSD

Ima više minerala od ostalih vrsta i dobar je za hladnije dane jer uspeva da zadrži toplotu u unutrašnjosti tela.

Gazdinstvo Jakovljević

Paprika dimljena tucana ljuta 50 g Gazdinstvo Jakovljević
258,00 RSD

Dimljena na bukvi, ljuta tucana paprika. 100% prirodno.

Bio Špajz

Skrob od tapioke (organski proizvod) 200 g Bio Špajz
240,00 RSD

Skrob-brašno od tapioke (organski proizvod). Najbolje rezultate daje u kombinaciji sa drugim brašnima bez glutena, za povezivanje i poboljšavanje strukture peciva. Zbog svoje izuzetno glatke i fine teksture koristi se za zgušnjavanje sosova, umaka i supa.