Integralno ječmeno brašno 500 g Lučar

Integralno ječmeno brašno. Potpuno prirodan proizvod dobijen mlevenjem zrna oljuštenog ječma. 

121,00 RSD
Za komad. PDV je uključen u cenu.
-
+
kom
Total:
121,00 RSD

Besplatna dostava za narudžbine iznad 5.000 RSD!

Rok dostave unutar Srbije je kroz 1-3 radna dana.

Naruči telefonom

064 6412721

Šifra proizvoda: 201045

Brend: Lučar

Zemlja porekla: Srbija

Pakovanje: 500.00 g

Pogledajte još i...

Bio Špajz

Alge Arame 25 g Bio Špajz
485,00 RSD

Tanke, končaste alge blagog slatkastog ukusa koje se u jelima odlično kombinuju s korenastim povrćem, tofuom ili semenkama. Kako nemaju jednako intenzivan ukus kao druge alge, svojim prijatnim, blagim ukusom kao stvorene su za sve Vas koji želite da prvi put probate morsko povrće.

Granum

Hladno ceđeno devičansko bundevino ulje 250 ml Granum
1.367,00 RSD

Bundevino ulje deluje na čitav organizam, odnosno na više funkcionalnih sistema: urogenitalni, digestivni, kardiovaskularni, endokrini, nervni, koštani, mišićni, zglobove i kožu.

Bio Špajz

Pirinač crveni (organski proizvod) 450 g Bio Špajz
496,00 RSD

Jača srce i tanko crevo, povećava vitalnu energiju i dovodi organizam u balans. Crveni pirinač sadrži lovastatin koji utiče na smanjenje nivoa holestrola (LDL) u krvi.
 

Macrobiotic Prom

Tofu namaz sa paprikom 200 g Macrobiotic Prom
248,00 RSD

Tofu namaz - sojin krem sir sa paprikom. Posno, na vodi.

Olga

Pečena neslana golica 100 g Olga
168,00 RSD

Pečena neslana golica. Snek proizvod.

Macrobiotic Prom

Fruktoza voćni šećer natural 250 g Macrobiotic Prom
254,00 RSD

Fruktoza - prirodni zaslađivač i odlična zamena za šećer. Pogodan za dijabetičare zbog brze razgradnje.

Macrobiotic Prom

Genie tofu prženi 170 g Macrobiotic Prom
239,00 RSD

Samo biljke, začini i ljubav.

Granum

Bundevin protein 200 g Granum
288,00 RSD

Ne sadrži gluten, postan je i veganski proizvod.

-15% Organski proizvod

Bio Špajz

Skrob od tapioke (organski proizvod) 200 g Bio Špajz
204,00 RSD 240,00 RSD

Skrob-brašno od tapioke (organski proizvod). Najbolje rezultate daje u kombinaciji sa drugim brašnima bez glutena, za povezivanje i poboljšavanje strukture peciva. Zbog svoje izuzetno glatke i fine teksture koristi se za zgušnjavanje sosova, umaka i supa.