Integralno pšenično brašno 1 kg Lučar

Integralno pšenično brašno. Proizvod dobijen mlevenjem celog zrna pšenice.

121,00 RSD
Za komad. PDV je uključen u cenu.
-
+
kom
Total:
121,00 RSD

Besplatna dostava za narudžbine iznad 5.000 RSD!

Rok dostave unutar Srbije je kroz 1-3 radna dana.

Naruči telefonom

064 6412721

Šifra proizvoda: 201046

Brend: Lučar

Zemlja porekla: Srbija

Pakovanje: 1.00 kg

Svojstva

Alergen info: proizvod sadrži gluten (iz pšenice).
Čuvati na suvom mestu na sobnoj temperaturi bez direktnog uticaja sunčeve svetlosti.
Sadržaj vode maks. 15%, stepen kiselosti maks. 4%, pepeo maks. 2.2% (računato na suvu materiju).

Pogledajte još i...

Bio Špajz

Musli - sport 400 g Bio Špajz
519,00 RSD

Posebni musli namenjen sportistima, sa 48% badema i suvog voća. Bogat izvor energije, lako svarljiv. Prirodno bez glutena.

Benlian food

Basmati pirinač 500 g Benlian food
230,00 RSD

Basmati pirinač - aromatični, glazirani pirinač dugog zrna.

Artfood

Niskokalorični džem od divlje brusnice light 300 g Artfood
460,00 RSD

Niskokalorični džem od brusnica. Proizveden od najfinijih plodova voća, zaslađen fruktozom. Pasterizovano. Bez dodatka konzervansa, boja ili aroma. Proizvod bez glutena i ne sadrži alergene.

Schar

Testenina - anellini (sert. bez glutena) 250 g Schar
382,00 RSD

Bezglutenska testenina od prosa je ukusan dodatak supama i čorbama.

Artfood

Niskokalorični džem od šljive light 300 g Artfood
363,00 RSD

Pasterizovano. Bez konzervansa, boja i aroma. 30% manje kalorija.

Granum

Hladno ceđeno devičansko bundevino ulje 250 ml Granum
1.367,00 RSD

Bundevino ulje deluje na čitav organizam, odnosno na više funkcionalnih sistema: urogenitalni, digestivni, kardiovaskularni, endokrini, nervni, koštani, mišićni, zglobove i kožu.

Roba na merenje

Kikiriki blanširani pečeni slani
440,00 RSD / kg

Hrskavi užitak za svaki dan!

Mitoku

Alge hidžiki 25 g Mitoku
681,00 RSD

Hidžiki (hijiki) su tanke smeđe igličaste alge. Glavni snabdevač japanske firme Mitoku hidžiki algama je porodica Nišikava, koja je svoje tradicionalno ribarsko zanimanje zamenila specijalizacijom za sakupljanje i pripremu ove vrste algi. Rano proleće, kada hidžiki dostiže vrhunac svog ukusa, je idealno vreme za berbu. Alge se nakon berbe obrađuju tradicionalnom metodom, zatim se suše na suncu i  pakuju. Njihove grube crne niti postaju vrlo nežne ako se pravilno kuvaju. Hidžiki u sebi zadržavaju jak ukus okeana pa su zbog tog gorkastog ukusa vrlo cenjene.