Integralno speltino brašno (organski proizvod) 500 g

170,00 RSD
Za komad. PDV je uključen u cenu.
Proizvod je nedostupan.
Total:
170,00 RSD

Besplatna dostava za narudžbine iznad 5.000 RSD!

Rok dostave unutar Srbije je kroz 1-3 radna dana.

Naruči telefonom

064 6412721

Šifra proizvoda: 401007

Brend: Hemija commerce

Zemlja porekla: Srbija

Pakovanje: 500.00 500 g

Pogledajte još i...

Granum

Hladno ceđeno susamovo svetlo ulje 250 ml Granum
798,00 RSD

Ovo višestruko nagrađivano hladno presovano nerafinisano jestivno biljno ulje proizvodi se mehaničkim ceđenjem sirovih semenki susama. Sadrži veliku količinu tokoferola, vitamina E, esencijalnih masnih kiselina. Odlikuje se i visokom održivošću. Ne sadrži holesterole niti veštačke dodatke. Spada među najstabilnija ulja.

Bio Špajz

Crvena kinoa (organski proizvod) 200 g Bio Špajz
547,00 RSD

Kinoa je izuzetno hranljiva sadrži više kalcijuma od mleka, a za ishranu ima bolji sastav aminokiselina od bilo koje druge žitarice. Odličan je izvor gvožđa, fosfora, vitamina B i E. Jača organizam. Koristi se kao pirinač: ili kao glavno jelo, kao kaša ili kao prilog uz povrće, pasulj, u salatama i supama.

Bez dodatog šećera

Momentous

Urmolada namaz choco berry 220 g Momentous
632,00 RSD

Namaz sa urmama, malinom, višnjom, borovnicama i organskim kakaom. U urmoladu se ne dodaju šećer, ulje, emulgatori, aditivi, konzervansi i arome.

Roba na merenje

Oljušteni ovas
140,00 RSD / kg
Bez dodatog šećera

Crazy Nutrition

Bundevin protein Vegan 300 g Crazy Nutrition
375,00 RSD

Posan proizvod, pogodan za vegane. Bez dodatog šećera. Bez aroma i konzervansa. Prirodan proizvod. Bez laktoze.

Macrobiotic Prom

Genie tofu namaz sa susamom 170 g Macrobiotic Prom
248,00 RSD

Biljni namaz od soje.

Bio Špajz

Pasulj azuki (organski proizvod) 200 g Bio Špajz
308,00 RSD

Azuki pasulj, tradicionalna namirnica japanske i makrobiotičke kuhinje, poznat je po svojoj izuzetnoj hranljivoj vrednosti i slatkom i ljutkastom (oštrom) ukusu. Odličan je za pripremu raznovrsnih jela – od slanih specijaliteta do nutritivnih dezerta.