Ječmeni beskvasni hleb 400 g Čika Perini hlebovi

Ječmeni integralni beskvasni hleb produžene svežine, pakovan u zaštitnoj atmosferi.

190,00 RSD
Za komad. PDV je uključen u cenu.
-
+
kom
Total:
190,00 RSD

Besplatna dostava za narudžbine iznad 5.000 RSD!

Rok dostave unutar Srbije je kroz 1-3 radna dana.

Naruči telefonom

064 6412721

Šifra proizvoda: 1002023

Brend: Čika Perini hlebovi

Zemlja porekla: Srbija

Pakovanje: 400.00 g

Sastojci

Ječmeno integralno brašno 83 %, kiselo testo (ječmeno integralno brašno, morska so i voda) morska so, voda.

Nutritivne vrednosti

na 100g

Energetska vrednost (kcal): 285

Masti: 2.4 g

Zasićene masti: 0.68 g

Ugljeni hidrati: 59.1 g

Ugljeni hidrati (šećeri): 1 g

Proteini: 7.7 g

So: 0.87 g

Pogledajte još i...

Bio Špajz

Oljušteni ovas (organski proizvod) 500 g Bio Špajz
442,00 RSD

Nastojte da u ishranu uvedete jednu šolju ovsa ili ovsenih pahuljica dnevno.

Beyond

Tofu dimljeni (organski proizvod) 200 g Beyond
433,00 RSD

Dimljeni tofu, sertifikovano organski proizvod.

Artfood

Niskokalorični džem od kajsija sa stevijom light 220 g Artfood
415,00 RSD

Jedinstveni ukus sa 30% manje kalorija u odnosu na tradicionalni džem. Sa zaslađivačem od biljke stevije. Pogodan za dijabetičare. Pasterizovano. Bez dodatka konzervansa, boja ili aroma.

Gohar

Šafran sargol 0.25 g Gohar
350,00 RSD

Crveni ili sargol šafran je najčistiji oblik šafrana, bez delova tučka.

Nz Health Naturally

Manuka med UMF 10+ 250 g NZ health naturally
4.576,00 RSD

Manuka med je vrsta meda s najjačim protivupalnim i antibakterijskim delovanjem.

Bez dodatog šećera

Momentous

Urmolada namaz choco berry 220 g Momentous
632,00 RSD

Namaz sa urmama, malinom, višnjom, borovnicama i organskim kakaom. U urmoladu se ne dodaju šećer, ulje, emulgatori, aditivi, konzervansi i arome.

Bio Špajz

Laneno seme (organski proizvod) 200 g Bio Špajz
315,00 RSD

Laneno seme iz organske proizvodnje.

Senza

Miks za hleb i peciva Senza (sert. bez glutena) 1 kg Senza
555,00 RSD

Senza brašno ne sadrži gluten, a redovnu kontrolu glutena u proizvodu vrši  Institut za prehrambene tehnologije u Novom Sadu, i to Elisa testom.