Kečap (organski proizvod) 280 g Bio Cosmos

Organski proizvod
314,00 RSD
Za komad. PDV je uključen u cenu.
Proizvod je nedostupan.
Total:
314,00 RSD

Besplatna dostava za narudžbine iznad 5.000 RSD!

Rok dostave unutar Srbije je kroz 1-3 radna dana.

Naruči telefonom

064 6412721

Šifra proizvoda: 4104009

Brend: Bio Cosmos

Zemlja porekla: Severna Makedonija

Pakovanje: 280.00 g

Svojstva

Proizvod ne sadrži gluten.

Sastojci

Paradajz, smeđi šećer, himalajska so, vinsko sirće, zgušnjivač: ksantan. Sadržaj ukupne suve materije min 8 %.

Nutritivne vrednosti

na 100g

Energetska vrednost (kcal): 28

Masti: 0 g

Zasićene masti: 0 g

Ugljeni hidrati: 3.5 g

Ugljeni hidrati (šećeri): 0.5 g

Vlakna: 1 g

Proteini: 1 g

So: 0.1 g

Pogledajte još i...

Bez dodatog šećera

Bio Špajz

Ovseni keks sa višnjom i kakaom 100 g Bio Špajz
250,00 RSD

Integralni ovseni keks sa višnjom i kakaom. Bez glutena. Bez dodatog šećera. Bez trans masti. Sadrži prirodno prisutne šećere. Posno. Izvor vlakana.

Čika Perini hlebovi

Čokoladni bar 50 g Čika Perini hlebovi
122,00 RSD

Bez dodatog brašna i aditiva. Bez termičke obrade.

Talas

Pašteta vegetarijanska sa pečurkama 120 g Talas
136,00 RSD

Posno. Vegeterijanska biljna pašteta sa pečurkama - 0 % mesa. Sterilizovani proizvod.

Granum

Bademov puter sa cimetom 170 g Granum
556,00 RSD

Veganski, postan i bezglutenski proizvod.

Bio Špajz

Heljda (organski proizvod) 200 g Bio Špajz
257,00 RSD

Heljda je žitarica velike hranljive vrednosti i korisno ju je uvrstiti u ishranu. Ona je jedna od najstarijih žitarica. Lako se priprema i kao prilog možete je poslužiti uz razna jela od povrća, mahunarki...

Bio Špajz

Crna kinoa (organski proizvod) Bio Špajz
2.020,00 RSD / kg

Crna kinoa se jednako dobro i lako kuva kao i bela, ali je nešto hrskavija i ima orašastiji ukus. Odličan je izvor gvožđa, fosfora, vitamina B i E. Jača organizam.

Ecovital

Belo bademovo proteinsko brašno 200 g Ecovital
870,00 RSD

Preko 45% proteina. Belo bademovo proteinsko brašno je potpuno prirodan proizvod, dobijen mlevenjem pogače koja nastaje pri izdvajanju ulja iz jezgra blanširanog badema.