Kesten oljušten i pečen 150 g Meikeduo food Co

Vegan. Posno. Pakovano u kontrolisanoj atmosferi. Spreman za upotrebu.

358,00 RSD
Za komad. PDV je uključen u cenu.
-
+
kom
Total:
358,00 RSD

Besplatna dostava za narudžbine iznad 5.000 RSD!

Rok dostave unutar Srbije je kroz 1-3 radna dana.

Naruči telefonom

064 6412721

Šifra proizvoda: 3412015

Brend: Meikeduo food Co

Zemlja porekla: Slovenija

Pakovanje: 150.00 g

Sastojci

Kesten.

Nutritivne vrednosti

na 100g

Energetska vrednost (kcal): 198.6

Masti: 1 g

Mononezasićene masti : 0.16 g

Ugljeni hidrati: 43 g

Ugljeni hidrati (šećeri): 10 g

Proteini: 4 g

So: 0.03 g

Pogledajte još i...

Bio Špajz

Badem listići (organski proizvod) 100 g Bio Špajz
514,00 RSD

Bademi su dobar izvor vitamina E, kalcijuma, fosfora, gvožđa i magnezijuma. Sadrži i cink, selen, bakar i nijacin.

Benlian food

Galete pirinčane, lan i suncokret tanke 100 g Benlian Food
122,00 RSD
Ekspandirani proizvod od pirinča - tanke galete 24 komada. Prirodno bez glutena. Vegan.

Macrobiotic Prom

Genie tofu dimljeni 200 g Macrobiotic Prom
292,00 RSD

Samo biljke, začini i ljubav.

Bez dodatog šećera

Bio Špajz

Musli urma & pekan bezglutenski 400 g Bio Špajz
555,00 RSD

Musli proizvod sa urmom i pekanom, gotov proizvod od žita. Sadržaj glutena max 20mg/kg (Elisa test).

Bio Špajz

Šećer od trske svetli (organski proizvod) 250 g Bio Špajz
214,00 RSD

Prirodna slatkoća iz srca biljke trske – nežno prerađen i očuvan u svom punom, zlatnom sjaju.

Testenina tricolori Dinosaurus (sert. bez glutena) (organski proizvod) 250 g Pasta Natura
500,00 RSD

Testenina od pirinča i povrća za vašu decu. Ručak otkrivajući bebe dinosaurusa je veseliji i ukusniji! Slatki mladunci dinosaurusa pratiće vašu decu u otkrivanju ukusa povrća u šarenom tanjiru testenine bez glutena. Savršena je za ishranu osoba koje pate od celijakije i vegana jer je bogata proteinima, neophodnim za uravnoteženu ishranu.

Mitoku

Umeboši šljive 100 g Mitoku
836,00 RSD

Ukiseljene japanske umeboši šljive. Koriste se više od 2000 godina kao dodatak jelu, veoma popularan u Japanu. Fermentišu u zemljama ćupovima i do pet godina uz dodatak shiso lišća i morske soli. Koriste se kao slani začin u jelima od žitarica i mahunarki i za pripremu umaka i variva.