Kikiriki puter 170 g Granum

Granumov kikiriki puter se pravi od čistog kikirikija, bez hidrogenizovanih masti i šećera, inače čestih dodataka ovom namazu. Prirodno ne sadrže holesterol, gluten ni kazein. Postan proizvod.

273,00 RSD
Za komad. PDV je uključen u cenu.
-
+
kom
Total:
273,00 RSD

Besplatna dostava za narudžbine iznad 5.000 RSD!

Rok dostave unutar Srbije je kroz 1-3 radna dana.

Naruči telefonom

064 6412721

Šifra proizvoda: 213007

Brend: Granum

Zemlja porekla: Srbija

Pakovanje: 170.00 g

Svojstva

Ovaj neizbežan proizvod na mnogim trpezama širom sveta zbog svog delikatesnog ukusa i zdravstvenih prednosti polako osvaja i naše potrošače. Ovaj kikiriki puter se pravi od čistog kikirikija, bez hidrogenizovanih masti i šećera, inače čestih dodataka ovom namazu. Sadrži nezasićene masne kiseline, koje pružaju dragocenu pomoć u borbi protiv holesterola i kardiovaskularnih oboljenja. Od minerala je bogat magnezijumom, manganom, fosforom, selenom, te vitaminima E (moćan antioksidant) i B3.

Način primene

Osim toga što se koristi kao namaz, kikiriki puter nalazi široku primenu u pripremanju raznih slatkih i slanih poslastica gde često može da zameni margarin i puter, kao i umaka i preliva.

Sastojci

Kikiriki 98 %, devičansko bundevino ulje 1.5 %, morska so 0.5 %.
Nezasićene masne kiseline pružaju dragocenu pomoć u borbi protiv holesterola i kardiovaskularnih oboljenja.
Minerali: magnezijum, mangan, fosfor, selen.
Vitamini: E (moćan antioksidant), B3.
Alergen info: Može sadržati koštunjavo voće i susam u tragovima.

Način pripreme

Božićni medenjaci sa kikiriki puterom
Sastojci: 2 kašikice kokosovog šećera, 200 g Granum kikiriki putera, 100 g Granum bademovog putera, 1 jaje, 80 g Granum kokosovog proteina.

Nutritivne vrednosti

na 100g

Energetska vrednost (kcal): 654

Masti: 52.3 g

Zasićene masti: 9.46 g

Ugljeni hidrati: 17.6 g

Ugljeni hidrati (šećeri): 8.66 g

Proteini: 28.3 g

So: 0.128 g

Pogledajte još i...

Bez dodatog šećera

Momentous

Urmolada namaz sa malinom 350 g Momentous
713,00 RSD
Namaz sa urmom i malinom. U urmoladu se ne dodaju šećer, ulje, emulgatori, aditivi, konzervansi i arome.

Crazy Nutrition

Krem od pistaća 70% 190 g Crazy Nutrition
972,00 RSD

Premijum posni krem proizvod sa 70% pistaća. 

-20% Organski proizvod

Bio Špajz

Balzamiko sirće iz Modene (organski proizvod) 250 ml Bio Špajz
492,00 RSD 615,00 RSD

Vrhunsko balzamsko sirće iz Modene. Porodica Milano bavi se proizvodnjom sirća od 1889. godine, na tradicionalan zanatski način.

Organski proizvod
Novo

Bio Špajz

Rafinisano kokosovo ulje (organski proizvod) 270 g Bio Špajz
595,00 RSD

Idealno za prženje i kuvanje, podnosi visoke temperature.

Bez dodatog šećera

Old gold

Maltex - ekstrakt ječmenog slada 460 g Old gold
567,00 RSD

Malteks je prirodni proizvod dobijen ekstrakcijom celog zrna ječmenog slada. Bogat je maltozom i predstavlja odličnu zamenu za beli šećer. Deluje umirujuće na suv kašalj, olakšava iskašljavanje. Malteks je takođe osnova za pripremanje piva u domaćinstvu i mini pivarama. Odlična je zamena za med i šećer.

Pčelarska kuća Kovačević

Jabukovo sirće 1 l Pčelarska kuća Kovačević
357,00 RSD

Eliksir divlje jabuke (od divljih jabuka i livadskog meda) nastaje jedinstvenom tehnologijom koja se bazira na dugotrajnom prirodnom vrenju divljih jabuka poteklih sa ekološki čistih padina planine Jelice. Gotov proizvod, osim meda dodatog u procesu vrenja i bistrenja ne sadrži druge dodatke te predstavlja pravi eliksir divlje jabuke visokog kvaliteta. Koristi se za regulaciju krvnog pritiska, normalizaciju telesne težine, a posebno se preporučuje kao dodatak u ishrani dece, trudnica i sportista.

Bio Špajz

Hladno ceđeno svetlo susamovo ulje (organski proizvod) 200 ml Bio Špajz
879,00 RSD

Svetlo susamovo ulje hladno ceđeno iz organske proizvodnje.

Mitoku

Alge kombu 25 g Mitoku
392,00 RSD

Kombu alge imaju široke debele listove poput celera, a beru se u hladnim morima južnog dela ostrva Hokaidoa. Crno smeđe su boje i specifičnog su ukusa. Kombu alge su glavni sastojak dašija (dashi) - tradicionalne japanske osnove za razne supe, pa su zbog toga i osnova japanske kuhinje. Pripremaju se kao prilog uz kuvane žitarice, mahunarke ili korenasto povrće jer olakšavaju njihovu probavu. Mogu se staviti u čajeve, kisela jela, začine, jela za grickanje i bombone.