Kumin u zrnu

 

2.350,00 RSD / kg
Za kilogram. PDV je uključen u cenu.
-
+
Kg
Total:
235,00 RSD

Besplatna dostava za narudžbine iznad 5.000 RSD!

Rok dostave unutar Srbije je kroz 1-3 radna dana.

Naruči telefonom

064 6412721

Šifra proizvoda: 3812002

Zemlja porekla: Srbija

Pogledajte još i...

Nz Health Naturally

Manuka med UMF 10+ 250 g NZ health naturally
4.576,00 RSD

Manuka med je vrsta meda s najjačim protivupalnim i antibakterijskim delovanjem.

Oleum

Brašno speltino meko 500 g Oleum
152,00 RSD

Brašno spelte dobijeno tradicionalnim mlevenjem na kamenu – nutritivno bogata, lako svarljiva i prirodno čista namirnica koja može u potpunosti zameniti pšenično brašno.

Bio Špajz

Aru prah (organski proizvod) 200 g Bio Špajz
492,00 RSD

Organski aru prah, 100% sirov, 100% veganski, bez aditiva. Ne razgrađuje se sa kiselim sastojcima. Čistoća u svakoj kašičici.

Mitoku

Nigari - magnezijum hlorid 100 g Mitoku
182,00 RSD

Nigari, rafinisana morska so, se prvenstveno koristi za pravljenje tofua - sira od soje, a potom i kao lekovito sredstvo. Mitoku nigari proizvodi majstorska radionica Jošikava (Yoshikava).

Bio Špajz

Ovseni keks sa čokoladom i lešnikom (organski proi
250,00 RSD

Integralni ovseni keks sa čokoladom i lešnikom. Organski proizvod. Bez glutena. Posno. Izvor vlakana. Bez trans masti.

Bio Špajz

Naut - leblebija (organski proizvod) 450 g Bio Špajz
483,00 RSD

Naut ili slanutak (Cicer arietinum) ili leblebija (kada su semenke nauta pržene ili pečene) je mahunasta belančevinasta biljka koja predstavlja visokovrednu namirnicu.

Mitoku

Alge hidžiki 25 g Mitoku
681,00 RSD

Hidžiki (hijiki) su tanke smeđe igličaste alge. Glavni snabdevač japanske firme Mitoku hidžiki algama je porodica Nišikava, koja je svoje tradicionalno ribarsko zanimanje zamenila specijalizacijom za sakupljanje i pripremu ove vrste algi. Rano proleće, kada hidžiki dostiže vrhunac svog ukusa, je idealno vreme za berbu. Alge se nakon berbe obrađuju tradicionalnom metodom, zatim se suše na suncu i  pakuju. Njihove grube crne niti postaju vrlo nežne ako se pravilno kuvaju. Hidžiki u sebi zadržavaju jak ukus okeana pa su zbog tog gorkastog ukusa vrlo cenjene.