Majoran 10 g Herbella

 

44,00 RSD
Za komad. PDV je uključen u cenu.
-
+
kom
Total:
44,00 RSD

Besplatna dostava za narudžbine iznad 5.000 RSD!

Rok dostave unutar Srbije je kroz 1-3 radna dana.

Naruči telefonom

064 6412721

Šifra proizvoda: 3851041

Brend: Herbella

Zemlja porekla: Egipat

Pakovanje: 10.00 g

Svojstva

Majoran jelima daje poseban ukus i koristi se u pripremi svinjskog, guščijeg i pačijeg mesa, kao i mahunastog povrća i pečenog krompira.

Sastojci

Osušeni mleveni list majorana.
Alergen info: Mogući tragovi lista celera i slačice.

Napomena

Čuvati na suvom i hladnom mestu.

Pogledajte još i...

Bez dodatog šećera

Bio Špajz

Ovseni keks sa lešnikom i bademom 100 g Bio Špajz
218,00 RSD

Integralni ovseni keks sa lešnikom i bademom. Bez glutena. Posno. Izvor vlakana. Bez trans masti. Bez laktoze.

Just Superior

Kurkuma u prahu (organski proizvod) 75 g Just Superior
337,00 RSD

Upalni procesi na minimum – imunitet na maksimum! Pomoću jednog od najjačih prirodnih antioksidanasa na svetu – direktno iz srca Indije!

Bio Špajz

Raž
150,00 RSD / kg
Bez dodatog šećera Organski proizvod

Nisha

Namaz od borovnice (organski proizvod) 200 g Nisha
482,00 RSD

Organski voćni namaz od divlje borovnice. Proizvedeno od 60 g na 100 g proizvoda. Bez dodatog šećera. Sadrži prirodno prisutne šećere.

Čika Perini hlebovi

Čokoladni kuki 50 g Čika Perini hlebovi
136,00 RSD

Bez dodatog brašna i aditiva.

Leblebija pečena
510,00 RSD / kg

Naut ili slanutak (Cicer arietinum) je mahunarka, puna belančevina. Pečeni naut se u našim krajevim zove leblebija i koristi se kao ukusna i hranljiva grickalica.

Mitoku

Alge hidžiki 25 g Mitoku
681,00 RSD

Hidžiki (hijiki) su tanke smeđe igličaste alge. Glavni snabdevač japanske firme Mitoku hidžiki algama je porodica Nišikava, koja je svoje tradicionalno ribarsko zanimanje zamenila specijalizacijom za sakupljanje i pripremu ove vrste algi. Rano proleće, kada hidžiki dostiže vrhunac svog ukusa, je idealno vreme za berbu. Alge se nakon berbe obrađuju tradicionalnom metodom, zatim se suše na suncu i  pakuju. Njihove grube crne niti postaju vrlo nežne ako se pravilno kuvaju. Hidžiki u sebi zadržavaju jak ukus okeana pa su zbog tog gorkastog ukusa vrlo cenjene.