Med od bagrema 980 g Pčelarska kuća Kovačević

Prirodni pčelinji monoflorni vrcani med od bagrema sa ekološki čistih terena Homoljskih planina.

1.500,00 RSD
Za komad. PDV je uključen u cenu.
-
+
kom
Total:
1.500,00 RSD

Besplatna dostava za narudžbine iznad 5.000 RSD!

Rok dostave unutar Srbije je kroz 1-3 radna dana.

Naruči telefonom

064 6412721

Šifra proizvoda: 601001

Brend: Pčelarska kuća Kovačević

Zemlja porekla: Srbija

Pakovanje: 980.00 g

Svojstva

Čuvati u suvim, tamnim i provetrenim prostorijama na sobnoj temperaturi.
Kristalizacija je prirodno svojstvo meda! Kristalisani med se može ponovo dovesti u tečno stanje zagrevanjem do 40C.

Pogledajte još i...

Bio Špajz

Ekstra devičansko maslinovo ulje (organski proizvod) 250 ml Bio Špajz
837,00 RSD

Almazara de Muela Olive Mill, ima jedinstven i ekskluzivan sistem koji ekstrahuje maslinovo ulje koristeći proces koji ne zahteva ni toplotu ni vodu. Tako se čuva svaka od osobina ulja. Zbog toga ova ekstra devičanska ulja imaju visoku koncentraciju tokoferola, fitosterola i polifenola, sve komponente sa velikom nutritivnom vrednošću.

BioHeljda

Kore za gibanicu sa speltom 500 g BioHeljda
255,00 RSD

Kore za gibanicu od pšeničnog i speltinog brašna pakovane u zaštićenoj atmosferi. Pasterizovan proizvod.

Space Fruit

Liofilizovana malina 20 g Space Fruit
372,00 RSD

Sušeno zamrzavanjem.

Bio Špajz

Badem listići (organski proizvod) 100 g Bio Špajz
514,00 RSD

Bademi su dobar izvor vitamina E, kalcijuma, fosfora, gvožđa i magnezijuma. Sadrži i cink, selen, bakar i nijacin.

Bio Špajz

Crvena kinoa (organski proizvod) 450 g Bio Špajz
899,00 RSD

Kinoa je izuzetno hranljiva sadrži više kalcijuma od mleka, a za ishranu ima bolji sastav aminokiselina od bilo koje druge žitarice. Odličan je izvor gvožđa, fosfora, vitamina B i E. Jača organizam. Koristi se kao pirinač: ili kao glavno jelo, kao kaša ili kao prilog uz povrće, pasulj, u salatama i supama.

Mitoku

Alge hidžiki 25 g Mitoku
681,00 RSD

Hidžiki (hijiki) su tanke smeđe igličaste alge. Glavni snabdevač japanske firme Mitoku hidžiki algama je porodica Nišikava, koja je svoje tradicionalno ribarsko zanimanje zamenila specijalizacijom za sakupljanje i pripremu ove vrste algi. Rano proleće, kada hidžiki dostiže vrhunac svog ukusa, je idealno vreme za berbu. Alge se nakon berbe obrađuju tradicionalnom metodom, zatim se suše na suncu i  pakuju. Njihove grube crne niti postaju vrlo nežne ako se pravilno kuvaju. Hidžiki u sebi zadržavaju jak ukus okeana pa su zbog tog gorkastog ukusa vrlo cenjene.