• Proizvodi
 • Saveti
 • Recepti
 • Prodavnice
 • Naša priča
 • Kontakt
0
Kategorije
0
Korpa
Prijavi se
  Šifra: 1206013

  Mlečni losion za lice i telo 200 ml

  Proizvod nije u ponudikom

  Robna marka: Stara planinska riznica Zemlja porekla: Srbija Pakovanje: 200 ml

  Mlečni losion za lice i telo od kamilice i žalfije, za lepu i negovanu kožu lica i tela. Blaga formula ekstrakata kamilice i kantariona osvežava kožu, hidrira je, štiti i neguje. Podstiče regeneraciju i oporavak kože. Idealan je kao dodatna, prirodna zaštita od sunca. Proizvodi Stare Planinske Riznice prave se u Srbiji, od čistih, prirodnih ekstrakata staroplaninskih trava.

  • sastojci:
  Aqua, Matricaria Chamomilla, Hypericum Perforatum, Octyl Dodecanol, Cetearyl Alcohol, Sodium Ceteraryl Sulphate, Glycerine, Jojoba oil, Crbomer, TEA; 4-hydroxybenzoic acid propyl, methyl ester; EDTA; Parfum.
  Kontrolu zdravstvene ispravnosti vrši Zavod za javno zdravlje.

  • svojstva:
  Mlečni losion je blaga emulzija koja zbog dejstva aktivnih principa ekstrakata kamilice i kantariona osvežava kožu, hidrira je, štiti i neguje i podstiče regeneraciju i oporavak kože. Na koži stvara kontinuirani film koji nije mastan i ne zatvara pore. Njegovo blagotvorno dejstvo dopunjava i ulje jojobe čiji proteini i minerali hrane kožu i čine je zategnutom i mladom. Namenjen je za sve tipove kože i može da se koristi kako za negu lica tako i za celo telo.
  Aktivne biljne komponente:
  Kamilica je jako bogata etarskim uljem ali i smolom, taninom, gorkim materijama, sluzi koje imaju veoma širok spektar dejstva. Deluju kao blaga sredstva protiv upale kože i sluzokože kao i za lečenje spoljašnjih povreda, opekotina i ozleda i rana.
  Kantarion je zbog svog složenog hemijskog sastava ( tanin, etarsko ulje, smola, antocijan, holin, vitamin C ) odvajkada upotrebljava pri lečenju i zaceljivanju svežih i inficiranih rana, kod posekotina i opekotina. Njegove aktivne supstance deluju kao regulatori osetljivosti kože na sunčevu svetlost, ali i kao sredstva koja uništavaju zarazne klice ( antiseptik ).

  •  način upotrebe:
  Naneti na čistu i suvu kožu. Blago masirati nežnim, kružnim pokretima. Namenjen je svim tipovima kože.
  Mlečni losion za lice i telo je višenamenski proizvod koji odgovara svim tipovima kože. Hrani i hidrira kožu, a i idealan je kao dodatna prirodna zaštita od sunca. Može se koristiti svakodnevno i više puta u toku dana.
  Nežnim, kružnim pokretima utrljava se na suvu ili tek osušenu kožu. Odličan je i za temeljno i blago čišćenje kože i kožnih pora. Odstranjuje prašinu i make - up, zadržava vlažnost, štiti kožni epitel i sprečava iritacije.

  • o proizvođaču:
  Stara Planinska Riznica, konačno je otvorila svoja vrata tajni. Delotvnorna svojstva lekovitih trava prenela je u tradicionalne recepte pripremljene sada samo za Vas.
  Proizvodi Stare Planinske Riznice prave se u Srbiji, od čistih, prirodnih ekstrakata staroplaninskih trava.

  pakovanje od 200 ml
  zemlja porekla: Srbija