Nera - sirup za detoksikaciju i mršavljenje 500 ml Puris

Nera prirodni sirup se koristi za desetodnevnu dijetu za pročišćenje organizma. Sirup se pije pomešan sa svežim limunovim sokom i malo ljute aleve ili kajenske paprike u prahu i sa malo vode. Ovaj napitak prijatnog ukusa obezbeđuje organizmu sve što mu je potrebno u sedmodnevnom ili desetodnevnom periodu, a za to vreme organizam koristi priliku da se očisti od svih vrsta nagomilanih viškova, toksina. U ovom periodu ne konzumira se nikakava druga hrana. Kao posledica koža, kosa, nokti dobijaju zdrav sjaj, varenje i drugi zdravstveni problemi su olakšani, a kao prijatan nus-efekat obično je izgubljeno i par kilograma.

3.427,00 RSD
Za komad. PDV je uključen u cenu.
Proizvod je nedostupan.
Total:
3.427,00 RSD

Besplatna dostava za narudžbine iznad 5.000 RSD!

Rok dostave unutar Srbije je kroz 1-3 radna dana.

Naruči telefonom

064 6412721

Šifra proizvoda: 1427002

Brend: Puris

Zemlja porekla: Švajcarska

Pakovanje: 500.00 ml

Svojstva

Ideja Stenlija Barousa (Stanley Burroughs) koji je prvi počeo sa primenom i proizvodnjom ovog sirupa bila je da zdravlje počinje u nama i da se u našem društvu prečesto oslanjamo na lekove da otklone, da prosto odnesu naše zdravstvene probleme. Naš organizam poseduje prosto čudesnu sposobnost iscelivanja, samo kada mu za to damo šansu.
Najveći deo svog postojanja čovek je bio sakupljač ili lovac. Živeći na taj način, uvek se susretao sa dužim periodima kada je hrane bilo manje, ili je nije bilo uopšte. Sasvim je moguće da naše telo, na izvestan način, računa na ove periode apstinencije kako bi se očistilo. Postoji Zulu izreka ,,Telo koje je stalno prepunjeno ne može da vidi tajne.’’
Nera je sanskritska reč koja označava ,,životodavnu suštinu palminog drveta’’. To je ona životna sila biljke koja će omogućiti cvetanje i stvaranje plodova. Nera je hiljadama godina korištena u indijskoj ajurvedskoj medicini.

Sastojci

Palmin i javorov sirup.

Način pripreme

Za šolju napitka od 3 dcl potrebno je: 2 supene kašike limunovog soka, 2 supene kašike nera sirupa, 1/10 kafene kašičice kajen paprike ili domaće ljute aleve paprike.
Dnevno se može popiti 6-10 šolja.

Nutritivne vrednosti

na 100g

Energetska vrednost (kcal): 280

Masti: 0.4 g

Zasićene masti: 0.4 g

Ugljeni hidrati: 67 g

Ugljeni hidrati (šećeri): 58.5 g

Proteini: 0.5 g

So: 0.37 g

Natrijum: 0.15 g

Pogledajte još i...

Macrobiotic Prom

Genie prženi sejtan 180 g Macrobiotic prom
300,00 RSD

Samo biljke, začini i ljubav.

Bez dodatog šećera

Adore Chocolat

Čokolada pomorandža 30 g Adore Chocolat
208,00 RSD

Ručno izrađena čokoladna tabla bez dodatog šećera - pomorandža. Sa maltitolom.

Bez dodatog šećera -10%

Crazy Nutrition

Whey protein nugat 480 g Crazy Nutrition
1.773,00 RSD 1.970,00 RSD

Crazy shake sa ukusom lešnika i čokolade. 100% Whey Protein. Lako rastvorljiv, bez aspartama i dodatih šećera.

Bez dodatog šećera

Bio Špajz

Musli urma & pekan bezglutenski 400 g Bio Špajz
555,00 RSD

Musli proizvod sa urmom i pekanom, gotov proizvod od žita. Sadržaj glutena max 20mg/kg (Elisa test).

Mitoku

Alge hidžiki 25 g Mitoku
681,00 RSD

Hidžiki (hijiki) su tanke smeđe igličaste alge. Glavni snabdevač japanske firme Mitoku hidžiki algama je porodica Nišikava, koja je svoje tradicionalno ribarsko zanimanje zamenila specijalizacijom za sakupljanje i pripremu ove vrste algi. Rano proleće, kada hidžiki dostiže vrhunac svog ukusa, je idealno vreme za berbu. Alge se nakon berbe obrađuju tradicionalnom metodom, zatim se suše na suncu i  pakuju. Njihove grube crne niti postaju vrlo nežne ako se pravilno kuvaju. Hidžiki u sebi zadržavaju jak ukus okeana pa su zbog tog gorkastog ukusa vrlo cenjene.

Schwan

Crni krem protein stevija 200 g Schwan
572,00 RSD

Protein stevia. 17 % protein. 

Soya food

Veganski namaz sa mirođijom 150 g Soya food
181,00 RSD

Pogodan je za dane posta kao i za vegetarijance i vegane. Proizvod je bez dodatog konzervansa, veštačkih boja i aroma.

Mitoku

Umeboši šljive 100 g Mitoku
836,00 RSD

Ukiseljene japanske umeboši šljive. Koriste se više od 2000 godina kao dodatak jelu, veoma popularan u Japanu. Fermentišu u zemljama ćupovima i do pet godina uz dodatak shiso lišća i morske soli. Koriste se kao slani začin u jelima od žitarica i mahunarki i za pripremu umaka i variva.