Nera - sirup za detoksikaciju i mršavljenje 500 ml Puris

Nera prirodni sirup se koristi za desetodnevnu dijetu za pročišćenje organizma. Sirup se pije pomešan sa svežim limunovim sokom i malo ljute aleve ili kajenske paprike u prahu i sa malo vode. Ovaj napitak prijatnog ukusa obezbeđuje organizmu sve što mu je potrebno u sedmodnevnom ili desetodnevnom periodu, a za to vreme organizam koristi priliku da se očisti od svih vrsta nagomilanih viškova, toksina. U ovom periodu ne konzumira se nikakava druga hrana. Kao posledica koža, kosa, nokti dobijaju zdrav sjaj, varenje i drugi zdravstveni problemi su olakšani, a kao prijatan nus-efekat obično je izgubljeno i par kilograma.

3.427,00 RSD
Za komad. PDV je uključen u cenu.
Proizvod je nedostupan.
Total:
3.427,00 RSD

Besplatna dostava za narudžbine iznad 5.000 RSD!

Rok dostave unutar Srbije je kroz 1-3 radna dana.

Naruči telefonom

064 6412721

Šifra proizvoda: 1427002

Brend: Puris

Zemlja porekla: Švajcarska

Pakovanje: 500.00 ml

Svojstva

Ideja Stenlija Barousa (Stanley Burroughs) koji je prvi počeo sa primenom i proizvodnjom ovog sirupa bila je da zdravlje počinje u nama i da se u našem društvu prečesto oslanjamo na lekove da otklone, da prosto odnesu naše zdravstvene probleme. Naš organizam poseduje prosto čudesnu sposobnost iscelivanja, samo kada mu za to damo šansu.
Najveći deo svog postojanja čovek je bio sakupljač ili lovac. Živeći na taj način, uvek se susretao sa dužim periodima kada je hrane bilo manje, ili je nije bilo uopšte. Sasvim je moguće da naše telo, na izvestan način, računa na ove periode apstinencije kako bi se očistilo. Postoji Zulu izreka ,,Telo koje je stalno prepunjeno ne može da vidi tajne.’’
Nera je sanskritska reč koja označava ,,životodavnu suštinu palminog drveta’’. To je ona životna sila biljke koja će omogućiti cvetanje i stvaranje plodova. Nera je hiljadama godina korištena u indijskoj ajurvedskoj medicini.

Sastojci

Palmin i javorov sirup.

Način pripreme

Za šolju napitka od 3 dcl potrebno je: 2 supene kašike limunovog soka, 2 supene kašike nera sirupa, 1/10 kafene kašičice kajen paprike ili domaće ljute aleve paprike.
Dnevno se može popiti 6-10 šolja.

Nutritivne vrednosti

na 100g

Energetska vrednost (kcal): 280

Masti: 0.4 g

Zasićene masti: 0.4 g

Ugljeni hidrati: 67 g

Ugljeni hidrati (šećeri): 58.5 g

Proteini: 0.5 g

So: 0.37 g

Natrijum: 0.15 g

Pogledajte još i...

Beyond

Brezin šećer - ksilitol 150 g Beyond
448,00 RSD

Brezin šećer je potpuno prirodni zaslađivač koji nudi alternativu za one koji ne žele da se odreknu radosti života, ali vode računa o uravnoteženoj ishrani članova svoje porodice. Brezin šećer ima veoma nizak glikemijski indeks, 7-13 pa je pogodan i za ishranu dijabetičara.

Alpro

Napitak od soje bez dodatog šećera 1 l Alpro
440,00 RSD

Sterilisani napitak na bazi soje bez dodatka šećera, sa dodatkom kalcijuma, proizvod proizveden prema proizvođačkoj specifikaciji. Dobar izvor proteina, nizak sadržaj zasićenih masti uz dodatak kalcijuma i vitamina B2, B12, D. Bez glutena, bez pšenice, bez laktoze. Bez dodataka veštačkih zaslađivača, konzervansa, boja.

Aleksandrija

Prezla od prosa i heljde (sert. bez glutena) 300 g
239,00 RSD

Posno, bez laktoze, bez kazeina, bez konzervansa.

Bez glutena
Novo

Testenina penne rigate (sert. bez glutena) 340 g Riscossa
449,00 RSD

Bezglutenska Penne testenina Riscossa osvaja kako oblikom, tako i ukusom.

Granum

Bundevin protein 200 g Granum
288,00 RSD

Ne sadrži gluten, postan je i veganski proizvod.

Bez dodatog šećera

Crazy Nutrition

Whey protein čokolada 480 g Crazy Nutrition
2.070,00 RSD

Crazy shake sa ukusom čokolade. 100% Whey Protein. Lako rastvorljiv, bez aspartama i dodatih šećera.

Bez dodatog šećera

Bio Špajz

Ovsena kaša sa malinom i vanilom bez glutena 60 g Bio Špajz
131,00 RSD

Bez glutena, bez dodatog šećera, sa inulinom, posna, bogata vlaknima, sa Vitaminom C, bez laktoze.

Mitoku

Alge hidžiki 25 g Mitoku
681,00 RSD

Hidžiki (hijiki) su tanke smeđe igličaste alge. Glavni snabdevač japanske firme Mitoku hidžiki algama je porodica Nišikava, koja je svoje tradicionalno ribarsko zanimanje zamenila specijalizacijom za sakupljanje i pripremu ove vrste algi. Rano proleće, kada hidžiki dostiže vrhunac svog ukusa, je idealno vreme za berbu. Alge se nakon berbe obrađuju tradicionalnom metodom, zatim se suše na suncu i  pakuju. Njihove grube crne niti postaju vrlo nežne ako se pravilno kuvaju. Hidžiki u sebi zadržavaju jak ukus okeana pa su zbog tog gorkastog ukusa vrlo cenjene.