Niskokalorični džem od višnje light 300 g Artfood

Pasterizovano. Bez konzervansa, boja i aroma. 30% manje kalorija.

454,00 RSD
Za komad. PDV je uključen u cenu.
-
+
kom
Total:
454,00 RSD

Besplatna dostava za narudžbine iznad 5.000 RSD!

Rok dostave unutar Srbije je kroz 1-3 radna dana.

Naruči telefonom

064 6412721

Šifra proizvoda: 2507053

Brend: Artfood

Zemlja porekla: Srbija

Pakovanje: 300.00 g

Sastojci

Plod višnje (60 %), fruktoza (38 %), voda, sredstvo za želiranje: pektin, regulator kiselosti: limunska kiselina, tri-kalcijum citrat. Sadržaj ukupne suve materije od 40-45 %. Proizvedeno od min 56 g voća na 100 g gotovog proizvoda.
Proizvod prirodno bez glutena i ne sadrži alergene.

Nutritivne vrednosti

na 100g

Energetska vrednost (kcal): 186

Masti: 0.1 g

Ugljeni hidrati: 44 g

Proteini: 0.7 g

Pogledajte još i...

BioHeljda

Kore za gibanicu sa speltom 500 g BioHeljda
255,00 RSD

Kore za gibanicu od pšeničnog i speltinog brašna pakovane u zaštićenoj atmosferi. Pasterizovan proizvod.

Artfood

Niskokalorični džem od malina light 300 g Artfood
493,00 RSD

Niskokalorični džem od maline. Proizveden od najfinijih plodova voća, zaslađen fruktozom. Pasterizovano. Bez dodatka konzervansa, boja ili aroma. Proizvod bez glutena i ne sadrži alergene.

Artfood

Niskokalorični džem od šipurka sa stevijom light 220 g Artfood
422,00 RSD

Proizvod snižene energetske vrednosti sa fruktozom i zaslađivačem. Jedinstveni ukus sa 30% manje kalorija u odnosu na tradicionalni džem. Sa zaslađivačem dobijenim od biljke stevije.

Oleum

Hladno presovano lešnikovo ulje 250 ml Oleum
940,00 RSD

100 % prirodno. Bogato monozasićenim mastima. Bogato vitaminom E.

-15% Organski proizvod

Oleum Crete

Ekstra devičansko maslinovo ulje rana berba (organ
2.204,05 RSD 2.593,00 RSD

Organsko vrhunsko ekstra devičansko maslinovo ulje koje se proizvodi od rano ubranih maslina.

Bio Špajz

Integralni susam (organski proizvod) 200 g Bio Špa
429,00 RSD

Susam se koristi u velikom broju slatkih i slanih jela. Jedan od načina je da susam potopiti u toku noći, a sutradan ga tostirati.