Oljušteni ovas

140,00 RSD / kg
Za kilogram. PDV je uključen u cenu.
-
+
Kg
Total:
14,00 RSD

Besplatna dostava za narudžbine iznad 5.000 RSD!

Rok dostave unutar Srbije je kroz 1-3 radna dana.

Naruči telefonom

064 6412721

Šifra proizvoda: 4004002

Brend: Roba na merenje

Zemlja porekla: Srbija

Sastojci

Oljušteni ovas

Pogledajte još i...

Bez dodatog šećera

Bio Špajz

Musli - lešnik 400 g Bio Špajz
392,00 RSD

Musli sa dodatkom lešnika, najkvalitetnijim integralnim žitaricama, i suvim voćem. Samo prirodni sastojci, bez dodatog šećera i konzervansa. 

Artfood

Niskokalorični džem od šipurka sa stevijom light 220 g Artfood
422,00 RSD

Proizvod snižene energetske vrednosti sa fruktozom i zaslađivačem. Jedinstveni ukus sa 30% manje kalorija u odnosu na tradicionalni džem. Sa zaslađivačem dobijenim od biljke stevije.

Sanaterra

Đumbir u prahu (organski proizvod) 50 g Sanaterra
247,00 RSD

Organski đumbir u prahu (lat. Zingiber officinale) je korenasta biljka koja raste u tropskom pojasu. Gingerol je vrsta uljane smole koja nastaje iz korena đumbira i predstavlja veoma jak antioksidant i ima protivupalno sredstvo, i upravo to ga čini izuzetno zdravim.

Granum

Energetska štanglica - bar sa bundevinim semenom 30 g Granum
72,00 RSD

Bar sa semenom bundeve.
Veganski proizvod, bez glutena i veštačkih dodataka.

Bez dodatog šećera

Čokolada Inulin i stevia 59% 40 g Chocollama
308,00 RSD

Tamna čokolada 59% kakao delova, zaslađena inulinomi stevijom, bez dodatog šećera. Bogata vlaknima.

Bio Špajz

Ekspandirani pirinač 100 g Bio Špajz
83,00 RSD

Ekspandirane žitarice predstavljaju zdravu dijetetsku hranu bogatu biljnim mastima, celulozom, ugljenim hidratima, vitaminima i mineralima.

Roba na merenje

Blanširani badem listići
1.660,00 RSD / kg

Blanširani i tanko sečeni badem listići dodaju hrskavost i bogat ukus slatkim i slanim jelima.

Gušt

Humus sa đumbirom 180 g Gušt
302,00 RSD

Humus sa đumbirom, pasterizovani biljni namaz.

Mitoku

Umeboši šljive 100 g Mitoku
836,00 RSD

Ukiseljene japanske umeboši šljive. Koriste se više od 2000 godina kao dodatak jelu, veoma popularan u Japanu. Fermentišu u zemljama ćupovima i do pet godina uz dodatak shiso lišća i morske soli. Koriste se kao slani začin u jelima od žitarica i mahunarki i za pripremu umaka i variva.