Ovsene pahuljice 500 g Fortin

Ovsene pahuljice vrhunskog kvaliteta - sitne, ukusne i lako rastvorljive.
285,00 RSD
Za komad. PDV je uključen u cenu.
-
+
kom
Total:
285,00 RSD

Besplatna dostava za narudžbine iznad 5.000 RSD!

Rok dostave unutar Srbije je kroz 1-3 radna dana.

Naruči telefonom

064 6412721

Šifra proizvoda: 2111010

Brend: Fortin

Zemlja porekla: Nemačka

Pakovanje: 500.00 g

Pogledajte još i...

Pčelarska kuća Kovačević

Med od sucokreta 500 g Pčelarska kuća Kovačević
594,00 RSD

Prirodni pčelinji vrcani med od suncokreta, sa ekološki čistih terena Deliblatske peščare.

Gušt

Humus sa kombu algom 180 g Gušt
302,00 RSD

Humus je pogodan za korišćenje u ishrani vegetarijanaca i veganaca, kao kompletan proteinski obrok.

Organski proizvod
Novo

Bio Špajz

Rafinisano kokosovo ulje (organski proizvod) 270 g Bio Špajz
595,00 RSD

Idealno za prženje i kuvanje, podnosi visoke temperature.

Soya food

Vegetarijanski file sa paprikom 250 g Soya food
378,00 RSD

Pogodan je za dane posta kao i za vegetarijance i vegane. Proizvod je bez dodatog konzervansa, veštačkih boja.

Bio Špajz

Hladno ceđeno nerafinisano kokosovo ulje (organski proizvod) 550 g Bio Špajz
1.300,00 RSD

Nerafinisano, hladno ceđeno organsko kokosovo ulje - i miris i ukus srca kokosa. 

Bio Špajz

Tamno hladno ceđeno susamovo ulje 200 ml Bio Špajz
688,00 RSD

Japansko tamno susamovo ulje vrhunskog kvaliteta, nekoliko puta ukusnije od bilo kog drugog susamovog ulja koje ste imali priliku da koristite. Hladno ceđeno. Probajte i uverite se i sami. Upotrebljava se za dinstanje, pečenje, kuvanje, namaze a koristi se i u lečenju.

Strela

Leskovački mleveni ajvar 700 g Strela
1.299,00 RSD

Leskovački mleveni ajvar. Domaći bez konzervansa.

Mitoku

Alge kombu 25 g Mitoku
392,00 RSD

Kombu alge imaju široke debele listove poput celera, a beru se u hladnim morima južnog dela ostrva Hokaidoa. Crno smeđe su boje i specifičnog su ukusa. Kombu alge su glavni sastojak dašija (dashi) - tradicionalne japanske osnove za razne supe, pa su zbog toga i osnova japanske kuhinje. Pripremaju se kao prilog uz kuvane žitarice, mahunarke ili korenasto povrće jer olakšavaju njihovu probavu. Mogu se staviti u čajeve, kisela jela, začine, jela za grickanje i bombone.