Pahuljice od heljde (organski proizvod) 200 g Bio Špajz

Organski proizvod

Organske heljdine pahuljice.

270,00 RSD
Za komad. PDV je uključen u cenu.
Proizvod je nedostupan.
Total:
270,00 RSD

Besplatna dostava za narudžbine iznad 5.000 RSD!

Rok dostave unutar Srbije je kroz 1-3 radna dana.

Naruči telefonom

064 6412721

Šifra proizvoda: 4507021

Brend: Bio Špajz

Zemlja porekla: Kina

Pakovanje: 100.00 g

Sastojci

Pahuljice od heljde. Klasa I, rod 2021.
Alergen info: soja i gluten u tragovima.

Način pripreme

Pahuljice preliti ključalom vodom i dodati priloge od voća po izboru.

Nutritivne vrednosti

na 100g

Energetska vrednost (kcal): 262

Masti: 2.7 g

Zasićene masti: 0.5 g

Ugljeni hidrati: 69.9 g

Ugljeni hidrati (šećeri): 2 g

Vlakna: 5.6 g

Proteini: 10.8 g

So: 0 g

Pogledajte još i...

Bez dodatog šećera

Slatka kuća Nana

Stevijan keks sa kakaom Slatka kuća Nana
1.210,00 RSD / kg

Stevijan keks sa kakaom. Bez dodatog šećera.

Ulje avokada 250ml Pelzmann
1.040,00 RSD

Ulje avokada je hranljivo i višenamensko, bogato nezasićenim mastima i vitaminom E, idealno za kuvanje i prirodnu negu kože i kose.

Bio Špajz

Rogač u prahu italijanski (organski proizvod) 60 g Bio Špajz
172,00 RSD

Fino mleveni organski rogač je zbog čokoladnog i slatkog ukusa idealna zamena za kakao prah.

Violife

Namaz Viospread 200 g Violife
438,00 RSD

Na biljnoj bazi, bez mlečnih proizvoda, ovaj kremasti užitak pruža bogatstvo ukusa koje će vas osvojiti. 100 % Vegan. Sa kokosovim uljem i vitaminom B12.

Macrobiotic Prom

Genie mileram 400 g Macrobiotic Prom
310,00 RSD

Stigao je domaci i postan, Genie mileram! Bez kazeina. Bez laktoze. 8 g proteina.

Bio Špajz

Sočivo zeleno (organski proizvod) 200 g Bio Špajz
277,00 RSD

Zeleno sočivo iz organske proizvodnje je lako svarljiva mahunarka bogata energijom.

Mitoku

Alge hidžiki 25 g Mitoku
681,00 RSD

Hidžiki (hijiki) su tanke smeđe igličaste alge. Glavni snabdevač japanske firme Mitoku hidžiki algama je porodica Nišikava, koja je svoje tradicionalno ribarsko zanimanje zamenila specijalizacijom za sakupljanje i pripremu ove vrste algi. Rano proleće, kada hidžiki dostiže vrhunac svog ukusa, je idealno vreme za berbu. Alge se nakon berbe obrađuju tradicionalnom metodom, zatim se suše na suncu i  pakuju. Njihove grube crne niti postaju vrlo nežne ako se pravilno kuvaju. Hidžiki u sebi zadržavaju jak ukus okeana pa su zbog tog gorkastog ukusa vrlo cenjene.