Pašteta od fileta pastrmke 75 g Planinska koliba

Sterilisana konzerva od rečne ribe. Posno. Classic. Bez konzervansa. Bez veštačkih boja. Bez veštačkih aditiva.

193,00 RSD
Za komad. PDV je uključen u cenu.
-
+
kom
Total:
193,00 RSD

Besplatna dostava za narudžbine iznad 5.000 RSD!

Rok dostave unutar Srbije je kroz 1-3 radna dana.

Naruči telefonom

064 6412721

Šifra proizvoda: 3208014

Brend: Planinska koliba

Zemlja porekla: Srbija

Pakovanje: 75.00 g

Način primene

Otvorenu konzervu čuvati na hladnom i upotrebiti u jednom danu.

Sastojci

Pašteta od fileta pastrmke. 

Pogledajte još i...

Bio Špajz

Tamari Yaemon soja sos (organski proizvod) 200 ml Bio Špajz
773,00 RSD

Tamari sos – Autentičan japanski ukus, organski i bez glutena.

Artfood

Niskokalorični džem od aronije light 300 g Artfood
422,00 RSD

Džem proizveden od najfinijih plodova voća, zaslađen fruktozom. Pasterizovano. Bez dodatka konzervansa, boja ili aroma. Pogodan za dijabetičare. Proizvod prirodno bez glutena i ne sadrži alergene.

Granum

Energetska štanglica - bar sa lešnikovim puterom 30 g Granum
66,00 RSD

Idealna grickalica ili užina za sve one koji su u pokretu, uključujući i decu.

Interpak

Griz od prosa 250g Interpak
140,00 RSD

Griz od prosa je prirodan proizvod. Dobijen tehnološkim postupkom mlevenja očišćenog zrna prosa. Žute je boje i ujednačene granulacije. Bogat je mineralima pre svega fosforom i magnezijumom, ali i kompleksom vitamina B. Ne sadrži gluten. Odličan je za spremanje raznih jela, naročito proje i mafina.

Čika Perini hlebovi

Ražani beskvasni hleb 400 g Čika Perini hlebovi
190,00 RSD

Ražani beskvasni hleb produžene svežine, pakovan u zaštitnoj atmosferi.

Čika Perini hlebovi

Čokoladni kuki 50 g Čika Perini hlebovi
136,00 RSD

Bez dodatog brašna i aditiva.

Čika Perini hlebovi

Ovseni beskvasni hleb 400 g Čika Perini hlebovi
190,00 RSD

Ovseni integralni beskvasni hleb produžene svežine, pakovan u zaštitnoj atmosferi.

Bio Špajz

Pasulj azuki (organski proizvod) 200 g Bio Špajz
308,00 RSD

Azuki pasulj, tradicionalna namirnica japanske i makrobiotičke kuhinje, poznat je po svojoj izuzetnoj hranljivoj vrednosti i slatkom i ljutkastom (oštrom) ukusu. Odličan je za pripremu raznovrsnih jela – od slanih specijaliteta do nutritivnih dezerta.