Pečena golica pikant 100 g Olga

Pečene semenke bundevine golice sa pikantnom začinskom mešavinom. Snek proizvod.

175,00 RSD
Za komad. PDV je uključen u cenu.
Proizvod je nedostupan.
Total:
175,00 RSD

Besplatna dostava za narudžbine iznad 5.000 RSD!

Rok dostave unutar Srbije je kroz 1-3 radna dana.

Naruči telefonom

064 6412721

Šifra proizvoda: 919005

Brend: Olga

Zemlja porekla: Srbija

Pakovanje: 100.00 g

Svojstva

Prirodno bogate Vitaminom E, vlaknima, proteinima, magnezijumom i cinkom: cink 8.4 mg nrv (84 %), magnezijum 493.8 mg nrv (131 %), vitamin E 17 mg nrv (140 %).
 

Sastojci

Semenke bundevine golice, mešavina začina 5 % (kuhinjska so, glukozni sirup, začini (paprika, beli i crni luk u prahu, paradajz prah, crni biber), dekstroza i ekstrakti začina: slatka i ljuta paprika, korijander, majoran), antioksidans: ekstrakt ruzmarina.

Nutritivne vrednosti

na 100g

Energetska vrednost (kcal): 525

Masti: 36.7 g

Zasićene masti: 6.1 g

Mononezasićene masti : 30.6 g

Ugljeni hidrati: 8.9 g

Ugljeni hidrati (šećeri): 1.9 g

Vlakna: 8.7 g

Proteini: 35.3 g

So: 1.5 g

Pogledajte još i...

Beyond

Tofu dimljeni (organski proizvod) 200 g Beyond
433,00 RSD

Dimljeni tofu, sertifikovano organski proizvod.

Schar

Keks piškota Savoiardi (sert. bez glutena) 200g Schar
728,00 RSD

Piškote za osobe intolerantne na gluten. Bez laktoze, bez palminog ulja, bez konzervansa.

Huxol

Tečni zaslađivač 200 ml Huxol
299,00 RSD

Tečni zaslađivač bez energetske vrednosti. Može se koristiti za zaslađivanje i hladnih i toplih napitaka. Pogodan za dijabetičare.

Bio Špajz

Crvena kinoa (organski proizvod) 200 g Bio Špajz
547,00 RSD

Kinoa je izuzetno hranljiva sadrži više kalcijuma od mleka, a za ishranu ima bolji sastav aminokiselina od bilo koje druge žitarice. Odličan je izvor gvožđa, fosfora, vitamina B i E. Jača organizam. Koristi se kao pirinač: ili kao glavno jelo, kao kaša ili kao prilog uz povrće, pasulj, u salatama i supama.

Mitoku

Alge hidžiki 25 g Mitoku
681,00 RSD

Hidžiki (hijiki) su tanke smeđe igličaste alge. Glavni snabdevač japanske firme Mitoku hidžiki algama je porodica Nišikava, koja je svoje tradicionalno ribarsko zanimanje zamenila specijalizacijom za sakupljanje i pripremu ove vrste algi. Rano proleće, kada hidžiki dostiže vrhunac svog ukusa, je idealno vreme za berbu. Alge se nakon berbe obrađuju tradicionalnom metodom, zatim se suše na suncu i  pakuju. Njihove grube crne niti postaju vrlo nežne ako se pravilno kuvaju. Hidžiki u sebi zadržavaju jak ukus okeana pa su zbog tog gorkastog ukusa vrlo cenjene.