Peruanska maka u prahu (organski proizvod) 100 gr

950,00 RSD
Za komad. PDV je uključen u cenu.
Proizvod je nedostupan.
Total:
950,00 RSD

Besplatna dostava za narudžbine iznad 5.000 RSD!

Rok dostave unutar Srbije je kroz 1-3 radna dana.

Naruči telefonom

064 6412721

Šifra proizvoda: 1403006

Brend: Zdravo bilje

Zemlja porekla: Peru

Pakovanje: 100.00 100 gr

Pogledajte još i...

Herbateria

Gavez tinktura 100 ml Herbateria
616,00 RSD

Tinktura gaveza se koristi za reumatične tegobe, oticanje zglobova, iščašenja, razne povrede, deformacije zglobova kod artritisa, čukljeva, kod rana koje teško zarastaju i čireva, kod preloma kostiju, modrica, kod proširenih vena, protiv bora. 

Just Superior

Gelatinizovana maka u prahu (organski proizvod) 150 g Just Superior
1.195,00 RSD

Balans hormona, energija, snaga, raspoloženje, libido i pozitivan uticaj na plodnost samo sa jednom kašičicom dnevno jedne od popularnijih biljki na svetu! Za oba pola!

Primed 2 Diši Lako 250 g Primed
2.728,00 RSD

Primed 2 je prirodan preparat na bazi kristalisanog lipovog meda i kalcijuma. Ne sadrži veštačke boje, konzervanse i druge aditive. Prirodni preparat za disajne puteve.

Superhrana

Crvena maka (organski proizvod) 100 g Superhrana
576,00 RSD

Maka doprinosi održavanju normalnog fizičkog i mentalnog zdravlja. Poznata i kao peruanski Žen-šen. Koristi se više od 3000 godina. Adaptogena biljka. Nutritivno bogat koren.                                   
 

Superhrana

Kamu kamu prah (organski proizvod) 100 g Superhrana
1.701,00 RSD

Organski kamu kamu prah sa 8 % vitamina C

Medivi

Med Plus Neurostrong 370 ml Medivi
1.296,00 RSD

Neurostrong mešavina ublažuje stres, eleminiše anksioznosti i uklanja uzroke depresije, a povoljno deluje i na digestivni trakt.

Florihana

Florihana organsko eterično ulje Sandalovine 5 g
9.500,00 RSD

Eterično ulje sandalovine (Santalum Austrocaledonicum) je sertifikovano organsko, 100% čisto i prirodno. Dobija se parnom destilacijom drveta.

Mitoku

Umeboši šljive 100 g Mitoku
836,00 RSD

Ukiseljene japanske umeboši šljive. Koriste se više od 2000 godina kao dodatak jelu, veoma popularan u Japanu. Fermentišu u zemljama ćupovima i do pet godina uz dodatak shiso lišća i morske soli. Koriste se kao slani začin u jelima od žitarica i mahunarki i za pripremu umaka i variva.