Pirinač integralni kratko zrno (organski proizvod) 200 g Bio Špajz

Organski proizvod

Integralni pirinač kratkog zrna je lak za varenje, koristi više u zimskim mesecima.

257,00 RSD
Za komad. PDV je uključen u cenu.
-
+
kom
Total:
257,00 RSD

Besplatna dostava za narudžbine iznad 5.000 RSD!

Rok dostave unutar Srbije je kroz 1-3 radna dana.

Naruči telefonom

064 6412721

Šifra proizvoda: 4504016

Brend: Bio Špajz

Zemlja porekla: Holandija

Pakovanje: 200.00 g

Način pripreme

1 šolju pirinča sa 2 šolje vode kuvati 40 min. Posuti susamom.

Nutritivne vrednosti

na 100g

Energetska vrednost (kcal): 352

Masti: 0.5 g

Zasićene masti: 0.1 g

Ugljeni hidrati: 76.3 g

Ugljeni hidrati (šećeri): 0 g

Vlakna: 2.8 g

Proteini: 6.5 g

So: 0.002 g

Natrijum: 0.001 g

Pogledajte još i...

Bez dodatog šećera

Momentous

Urmolada namaz sa malinom 350 g Momentous
713,00 RSD
Namaz sa urmom i malinom. U urmoladu se ne dodaju šećer, ulje, emulgatori, aditivi, konzervansi i arome.

Planinska koliba

Pašteta od fileta pastrmke 75 g Planinska koliba
193,00 RSD

Sterilisana konzerva od rečne ribe. Posno. Classic. Bez konzervansa. Bez veštačkih boja. Bez veštačkih aditiva.

Olga

Hladno presovano laneno ulje 250 ml Olga
329,00 RSD

Nerafinisano jestivo biljno ulje.

Bio Špajz

Hladno ceđeno svetlo susamovo ulje (organski proizvod) 200 ml Bio Špajz
879,00 RSD

Svetlo susamovo ulje hladno ceđeno iz organske proizvodnje.

Granum

Hladno ceđeno susamovo svetlo ulje 250 ml Granum
798,00 RSD

Ovo višestruko nagrađivano hladno presovano nerafinisano jestivno biljno ulje proizvodi se mehaničkim ceđenjem sirovih semenki susama. Sadrži veliku količinu tokoferola, vitamina E, esencijalnih masnih kiselina. Odlikuje se i visokom održivošću. Ne sadrži holesterole niti veštačke dodatke. Spada među najstabilnija ulja.

Hyperic

Kikiriki puter 170 g Hyperic
276,00 RSD

Bogat vlaknima, biljnim proteinima, omega 3 i omega 6 nezasićenim masnim kiselinama. Bez veštačkih dodataka i aroma.

Mitoku

Alge hidžiki 25 g Mitoku
681,00 RSD

Hidžiki (hijiki) su tanke smeđe igličaste alge. Glavni snabdevač japanske firme Mitoku hidžiki algama je porodica Nišikava, koja je svoje tradicionalno ribarsko zanimanje zamenila specijalizacijom za sakupljanje i pripremu ove vrste algi. Rano proleće, kada hidžiki dostiže vrhunac svog ukusa, je idealno vreme za berbu. Alge se nakon berbe obrađuju tradicionalnom metodom, zatim se suše na suncu i  pakuju. Njihove grube crne niti postaju vrlo nežne ako se pravilno kuvaju. Hidžiki u sebi zadržavaju jak ukus okeana pa su zbog tog gorkastog ukusa vrlo cenjene.