Protein vanila 30 g Crazy Nutrition

156,00 RSD
Za komad. PDV je uključen u cenu.
-
+
kom
Total:
156,00 RSD

Besplatna dostava za narudžbine iznad 5.000 RSD!

Rok dostave unutar Srbije je kroz 1-3 radna dana.

Naruči telefonom

064 6412721

Šifra proizvoda: 3002033

Brend: Crazy Nutrition

Zemlja porekla: Srbija

Pakovanje: 30.00 g

Svojstva

Crazy Whey Protein je vrlo kvalitetan proizvod. Dobijen od surutke kravljeg mleka.  Sadrži 75 % čistog brzoapsorbujućeg proteina.

Ko sve može da konzumira Whey Protein?
Whey Protein mogu konzumirati svi.
Najčešće potrebu za povećanom količinom imaju bodibilderi, ljubitelji teretane, fitnesa, rekreativci, profesionalni sportisti i svi drugi kojima je vežba potreba i zadovoljstvo.

Konzumiranje Crazy šejka je pouzdan način za unos dodatnih proteina. Visoko proteinska ishrana povećava efekte treninga,  pomaže i ubrzava izgradnju mišića.
Izuzetno efikasan za oporavak mišića posle napornog treninga. Uz Crazy Whey Protein, oporavak postaje brz, lak i ukusan.
Whey Protein je najbolje konzumirati za vreme i posle treninga.

Kakvog je ukusa i šta sve sadrži, a šta ne?
Sadrži 75 % čistog  brzoapsorbujućeg proteina. 30 g Crazy Whey Proteina sadrži čak 23 g visokokvalitetnog, brzoapsobujućeg proteina.

Savršeno je ukusan, zaslađen sukralozom, ne sadrži nezdrave dodatke poput rafinisanog šečera. Lako je rastvorljiv u vodi i mleku, bez mnogo pene.
Možete ga koristiti i kao dodatak zdravim receptima, poput smutija, šejkova, kremova i drugih poslastica, kao dodatak ovsenim pahuljicama, sa mlekom, palačinkama i raznim drugim obrocima ili poslasticama.
U ponudi su četiri ukusa: vanila, jagoda, nugat i čokolada.

U kojim pakovanjima ga možete poručiti?
Pakovanje od 480 g, pogodno za kućnu upotrebu ili putovanja.
Džepno pakovanje od 30 g, veoma praktično ako ga nosite sa sobom na trening, posao ili ukoliko ste u pokretu.

Uz samo jednu mericu od 30g, dobijate oko 23 g najkvalitetnijeg proteina.

Naši proizvodi ne sadrže rafinisane šećere. Veoma su pouzdani i zdravi za svakodnevnu upotrebu.
Lako se rastvaraju i prijatniji su za konzumiranje. Ne sadrže nerastvorene delove.

Sastojci

Koncentrovani protein surutke (min 95 %), stabilizatori (natrijum alginat, tara guma, karuba guma), zaslađivač (sukraloza), regulatori kiselosti (limunska kiselina, trinatrijum citrat), sredstvo protiv zgrudvavanja (silicijum dioxid), emulgator (monoi i digliceridi masnih kiselina), aroma.
Alergen info: Sadrži mleko. Moguće je prisustvo tragova glutena, susama i jezgrastog voća. Ne preporučuje se osobama koje su osetljive na bilo koji sastojak.

Način pripreme

Pomešati 30 g praha sa 25 ml vode ili obranog mleka i promućkati dok se ne rastvori. Preporučuje se 1 do 3 porcije dnevno.

Pogledajte još i...

Aleksandrija

Pirinčane taljatele (sert. bez glutena) 210 g Aleksandrija
215,00 RSD

Bez alergena, veganski proizvod.

Bio Špajz

Bezglutensko ovseno brašno integralno (organski proizvod) 500 g B
385,00 RSD

Integralno ovseno brašno bez glutena. Organski proizvod. Mlinski proizvod od ovsa. Izvor proteina. Bogato vlaknima.

Bez dodatog šećera

Adore Chocolat

Čokolada pomorandža 30 g Adore Chocolat
208,00 RSD

Ručno izrađena čokoladna tabla bez dodatog šećera - pomorandža. Sa maltitolom.

Bio Špajz

Zlatni Gi - prečišćeni puter 150 g Bio Špajz
701,00 RSD

Gi je prečišćeni puter (kravlje maslo). Idealan za kuvanje i prženje. Bez kazeina i laktoze.

Alpro

Napitak od badema bez dodatog šećera 1 l Alpro
511,00 RSD

Uživajte u suptilnom ukusu prženih badema i osvežite se. 100% na biljnoj bazi. Prirodno nizak sadržaj masti. Izvor vitamina E, koji je antioksidans.

Granum

Suncokretov protein (organski proizvod) 200 g Granum
205,00 RSD

Ne sadrži gluten, postan je i veganski proizvod.

Schar

Tortilje (sert. bez glutena) 160 g Schar
512,00 RSD

Bezglutenske tortilje, za osobe intolerantne na gluten.

Mitoku

Alge hidžiki 25 g Mitoku
681,00 RSD

Hidžiki (hijiki) su tanke smeđe igličaste alge. Glavni snabdevač japanske firme Mitoku hidžiki algama je porodica Nišikava, koja je svoje tradicionalno ribarsko zanimanje zamenila specijalizacijom za sakupljanje i pripremu ove vrste algi. Rano proleće, kada hidžiki dostiže vrhunac svog ukusa, je idealno vreme za berbu. Alge se nakon berbe obrađuju tradicionalnom metodom, zatim se suše na suncu i  pakuju. Njihove grube crne niti postaju vrlo nežne ako se pravilno kuvaju. Hidžiki u sebi zadržavaju jak ukus okeana pa su zbog tog gorkastog ukusa vrlo cenjene.